2777
2789
عنوان

از دختره حرصم دراومده😤😤عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 262 پست

میگفتی درسته که موهای دختر شما رو تاحالا کسی ندیده ولی شما از جاهای دیگش که اطلاع نداری

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

لایک لطفا

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد کاری ندارما دختره کلی ارایش داشت ناخناشم باور کنین انقددددر بلند بود که خدا میدونه بعد اومده بود ...

فقط یادت باشه نه رد کن و نه اکسپت کن. وگرنه جنگ میشه. همونجوری تو برزخ ول کن درخواستشو بگو اینستا زیاد  فعال نیستم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خیلی از نظرا جوری جانب دارانه  هست 

که مطمینم اگه برعکس تاپیک زده بود عمرا با همچین نظراتی مواجه میشد

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

بعد من دیدم یه پسره زیر همه پستاش قلب و اینا گذاشته منم ک لجم دراومده بود دفعه بعد که دیدمش جلو همه گفتم اقای فلانی خوبن پریسا خانم😶خلاصه هی همشون به مِن من افتادن مامانش گفت خواستگارشو میگی اره فلانی پسرعمو بابامه خواستگار بوده 

تازه فهمیدیم دوسال باپسره میرفته میومده 😏😏

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
بزار بگن،ولشون کن،منم تو خانواده همسرم بی حجابم،جاریام  همش بهم تیکه میندازم ولی اهمیت ندا ...

صبر كن اگر تا اخر تاپيك نخوردنت بيا من رو بخور 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
تا اینجا که مادرشوهرتو بزار رو سرت حلوا حلوا کن گور بابای بقیه

ببین راسشو بگو تینایی یا نه؟؟؟چون باهاش قهرم اگه اونی لایک و ریپلایت نکنم😕

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

به مامانه بگو فک کنم تواینستا همه محرم دخترتونن 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
بعد من دیدم یه پسره زیر همه پستاش قلب و اینا گذاشته منم ک لجم دراومده بود دفعه بعد که دیدمش جلو همه ...

😑😐😐😑

من هیچ

من نگاه

من سکوت

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
به کجاش فکرکردین😁

😂😂😂حالا ببين 

تاپيك هاي اينده استارتر و جاريشون داره از جلو چشم رد ميشه 😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
بعد من دیدم یه پسره زیر همه پستاش قلب و اینا گذاشته منم ک لجم دراومده بود دفعه بعد که دیدمش جلو همه ...

از کجا انقد مطمینی؟

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.