2777
2789
عنوان

از دختره حرصم دراومده😤😤عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 8526 بازدید | 262 پست
دو طرف هم سطح با هم رفتار کردند. برای دفاع از خودشون دیگری را تخریب کردند. سطح فهم و فرهنگ در یک حد ...

عزیزم من فقط گفتم اقای فلانی چه نسبتی با شما دارن اخه میگفتین تا حالا با کسی برای خواستگاری و اینا درارتباط نبودین 

پنهان کاریشون شاخ داشت

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقم حرص نخوربرانی نیت بده..خیلی کارخوبی کردی..چون قطعاانقدعاقل وخوب وصادق هستی که خانواده شوهرت همه ...

😍😍😍

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
این چیزها هیچ ربطی به حرمت نداره! به زورگویی یک نفر می‌شه این کارو کرد ولی ربطی به احترام نداره. عمل ...

اره مثل خود عروس كه دوستان هم ازش حمايت ميكنن 

كلا با دررويي حال ميكنن

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
دوستان پند اخلاقی:هیچوقت جاری خود را در اینستا فالو نکنید😊

پند اخلاقی هیچ وقت خود رابه دروغ قدیسه جا نزنیم و دیگران را از روی ظاهر تخریب نکنیم

پایان خوبی شد قفلش کن

پسرعزیزم اگرخداکمکمون کنه من وپدرت تموم سعیمون رومیکنیم که درکنارمون روزای خوشی روبگذرونی،ووقتی بزرگ ومردشدی به تمام خواسته هات احترام خواهیم گذاشت،پسرم من ازمادرشوهربودن میترسم چون دوس ندارم تووهمسراینده ات رودچارمشکل کنم،عزیزم من تموم سعیم روخواهم کردکه عروسان سرزمینم سراغ شادی راازهمسرتو که امیدزندگی ماهستی بگیرند...👏👏👏😘😘😘برای خوشبختی وحل شدن مشکلاتمون صلوات میفرستید؟؟اللهم صل علی محمدوال محمد..وعجل فرجهم...
وا یعنی چی؟؟؟؟ یعنی اصلا خانواده ی دختر حق سوال پرسیدن ندارن؟؟؟ تو رو خدا انقد ارزش دختر رو نیارین پ ...

معلومه که دارن باید بپرسن ولی از آقا پسر نه عروس خونواده اونم مسائل شخصی

عزیزم من فقط گفتم اقای فلانی چه نسبتی با شما دارن اخه میگفتین تا حالا با کسی برای خواستگاری و اینا د ...

شما خودت می‌دونی چی گفتی؟ و گرنه نمیگفتی از حقم دفاع کردم.. خودت این کارو وقتی می‌خواهی توجیهش کنی میگذاری مقابل حرفای خیلی زشتی که مادر ایشون زده.  اون مادر ایشون هم می‌تونه بگه من چیزی نگفتم. یه خاطره تعریف کردم. شما بیخودی به خودت گرفتی. ولی معلومه قصد و هدفش چی بوده و هیچ کسی که حقه باز نباشه نمی‌گذاره به حساب حرف ساده. حرف شمام حکایت همین هست. 

کار دختر ایشون زشت نبوده- آشنایی با کسی جرم نیست. حتی دوست هم بوده جرم نیست. توی جلسات اول خواستگاری هم دلیلی نداره این چیزها رو بگن. اسمش پنهان کاری نیست. ولی مادر ایشون حسرت به دل یک سری رفتارهایی بوده که اصلا درست نیست. حسرت به دل یک دختر آفتاب و مهتاب ندیده که با هیچ کس ارتباط نداشته و حجاب کامل داشته. این دختری که ایشون عقده‌اش را داشته نه دختر خودش بوده و نه شما... بنابراین کلا حرفاش به یک طریقی توهین و سرزنش به خانومایی بوده که طور دیگه‌ای هستند. حالا بخواد دخترش باشه یا شما!! الان اون دختر هم ناراحته شما هم ناراحتی... ایشون هم با این کار شما حالش گرفته نمیشه و رفتار و عقاید احتمال ریشه دارش درست نمی‌شه. 

در هر صورت من شما رو سرزنش نمی‌کنم. رفتار دو طرف در یک سطح بوده. انتخاب شخصی آدماست که در موقعیتی بزرگ‌وار باشند یا نه! بزرگواری وظیفه نیست. ولی از نظرم اشتباه بودن روش و سطح فرهنگ من یک ماجرایی رو خوندم که دو طرف در یک سطح هستند. 

اصولا به خاطر همین می‌گن با هر کسی طرف حساب نشید! چون آدم به خودش می‌یاد می‌بینه در سطح همونا اومده پایین.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»