2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی برای ناباروری بجای آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 5418 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من بعد ۳ سال وهمکارم بعد۵ سال رفتیم مطب این اقا وبچه داریم الان

برام توضیح میدی این دکتر چه داروهایی میده و چه کارایی میکنه؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
فقط بي خيالي چاره تونه باور كن

چطور شد که اینو گفتی؟

آخه من هفته پیش رفتم پیش یه دکتر زنان معمولی واسه اینکه ازم پاپ اسمیر بگیره، خیلی پسر بود و اصلا دکتر نازایی نبود ولی همینو بهم گفت، 

نه، فقط آزمایش اسپرم داده ۳ بار که خوب بوده اون چیه؟ فرق می کنه؟ 

دي ان اي اسپرم همون چیزیه که باعث لقاح میشه. 

اول اینکه آزمایش شوهرتو اینجا بذار صدام کن ببینم. خیلی وقتا آزمایش برای میکرو مناسبه نه برای بارداری طبیعی. 

ببین عزیزم دي ان اي اگه بالای 15 باشه یعنی اسپرم همسر شما توانایی لقاح به صورت طبیعی رو نداره. 

حالا هر قدر هم مابقی شرایط خوب باشه اول اون مهمه. 

اول بايد لقاح انجام بشه. بعد که انجام شد حالا کیفیت اسپرم مورفولوژی و... اهمیت پیدا می کنه. 

اینا که من میگم حاصل پنج سال رفت و آمد پیش متخصص های اورولوژی و استفاده از طب سنتیه. 

دوستانی هم دارم که به مراتب بیشتر از من درگیر درمان بودن. 

نکته ی دوم اینکه آزمایشی هست که نشون میده آیا اسپرم و تخمک شما هم دیگه رو دفع می کنن یا نه. گاهی یکی از طرفین اون یکی رو نابود میکنه. 

مورد بعد اینه که گاهی اسپرم برای باروری تخمک قدرت داره اما اون قدر قوی نیست که تخمک بارور شده رو به محیط رحم بکشونه و بعد از مدتی با پریود دفع میشه و شما اصلا متوجه نمیشی. 

چسبندگی لوله ها که با عکس رنگی معضلش حل میشه هم یکی از مشکل هاست. 

اندومتریوز 

انتخاب درست روز نزدیکی. 

در نهایت اگر هیچ کدوم از این مشکل ها وجود نداشت آزمایش خود ایمنی بده. چون ممکنه بدنت جنین رو به عنوان جسم خارجی دفع می کنه. 

دي ان اي اسپرم همون چیزیه که باعث لقاح میشه.  اول اینکه آزمایش شوهرتو اینجا بذار صدام کن ببینم ...

الان جایی هستم، آزمایشو بعدا برات میفرستم ولی این چیزایی که راجع به اسپرم گفتی رو باید پیش چه دکتری برم؟ ارولوژ؟ 

یعنی تا حالا پیش اورولوژ نرفتید؟ باشه عزیزم. هروقت تونستی بفرست 

نه، همسرم ۳ بار آز اسپرم داد، هر ۳ بار هم خوب بود، منم ۳ تا دکتر عوض کردم، همشون گفتن اسپرم شوهرت خوبه، هیچ کس به من پیشنهاد آزمایش تکمیلی یا سونو یا هیچ چیز دیگه رو نداد

برام توضیح میدی این دکتر چه داروهایی میده و چه کارایی میکنه؟

عزیزم من چاق بودم حتی لاغر کردم نشد....آمپول زدم ...قرص خوزدم

شوهرم قرص خورد...بیمارستان صارم ...ابن سینا....خسته شده بودم و ناامید برادرم معرفی کرد ......همکارم هم بردم دوتامونم نتیجه گرفتیم

بادکش رحم.....یه سری عرقیات.....پرهیز غذایی

خوردن یه سری غذاها....حداقل ۴ نفر ومیشناسم که پیش این آقا رفتن ونتیجه گرفتم خداروشکر‌....توهم برو یه روزی میای و میگی نتیجه گرفتم....

نه، همسرم ۳ بار آز اسپرم داد، هر ۳ بار هم خوب بود، منم ۳ تا دکتر عوض کردم، همشون گفتن اسپرم شوهرت خو ...

یعنی تا حالا سونوگرافی بيضه نرفتید؟ 

دکتری که گغته آزمایش خوبه تخصصش چی بوده؟ 

دی ان ای ندادید؟ 

عزیزم من چاق بودم حتی لاغر کردم نشد....آمپول زدم ...قرص خوزدم شوهرم قرص خورد...بیمارستان صارم ...اب ...

مرسی عزیزم، پس حتما میرم، شما مشکلتون چی بود؟

من یه بار دیگه هم یه دکتر طب سنتی دیگه رفتم، بعد ۶ ماه باردار شدم تحت نظرش ولی سقط کردمو کلا طب سنتی رو ول کردم، حالا ایندفه میرم پیش این

یعنی تا حالا سونوگرافی بيضه نرفتید؟  دکتری که گغته آزمایش خوبه تخصصش چی بوده؟  دی ان ای ...

نه ، هیچ کدوم رو نرفتین، ۳ تا دکتر زنان و زایمان و متخصص ناباروری عوض کردم، همه هم تو لاله و عرفان بودن، آخه میگفتن چون اسپرم خوبه نیازی به سونو و ... نیست