2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج نیم دونه بزار بپزه هیچی توش نریز. تا وقتی ک کاملا واضح بره بعد شکر رو اضافه کن کره و هل و گلاب هم بریز و در آخر هم زعفران دم شده بریز بعد از یک ربع خاموش کن 

داخلش خلال بادوم هم میتونی بریزی

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

1پیمانه برنج ، 7پیمانه آب ،1 پیمانه شکر (من برا خودمون کم میریزم چون دوست ندارم زیاد شیرین بشه ،میتونی بیشتر بریزی)

یک پیمانه برنجو چند ساعت خیس کن ، بعد با 7 پیمانه آب بزار بپزه تا کامل له بشه ،گاهی هم همش بزن ، بعد اینکه کااااامل پخت، زعفرون دم کرده رو بریز و هم بزن  ، بعدش یه پیمانه شکرو بریز .

بعدش نصف پیمانه گلاب و کمی خلال بادوم و کمی کره بریز و هم بزن و یه رب دیگه خاموش کن  و بکش تو ظرف

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

میشه داخلش نریخت خلال ؟

اره نداری نریز 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

ی پیمانه برنج

یک و نیم پیمانه شکر

اگ شیرین دوست داری دوپیمانه شکر

من برنج و با اب میذارم بپزه و دونه های برنج باز بشن ی مقدارم زعفرون همون اول میریزم تا مغز برنج سفید نباشه از پخت برنج مطمئن شدم شکر میریزم بعد زعفرون و ی کوچولو هل اسیاب شده

بعد با گوشکوب برقی میزنم تا ی دست بشه

ی قالب کره و ی مقدار خلال بادوم یخورده گلاب هم میریزم و ی ربع بعد خاموش میکنم و با دارچین تزیین میکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

برنجو بذار بپزه تا وا بره  و شله بشه وقتی کاملا  شله شد و هی هم همش بزن خلال بادوم بریز توش    وشکر رو بریز  و همبزن . و بعدشم  گلابو   زعفرون  و دوباره هم بزن   یه برش کره هم بنداز توش . کره نمیذاره  شله زرد به دیگ بچسبه. و راحت شسته میشه دیگت.  و درنهایت   وقتی پخت . بریز توی ظرفهایی که میخوای بذار خنک شن و بعدش با دارچین تزیینش کن.