بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شامپو آلپیسین c1 . قیمتش ۷۰ یا ۸۰ تومنه و عالیه . من موهام خیلی کم پشت بود فولیکا و .... میزدم وقتی ازدواح کردم شوهرم اینو استفاده میکرد منم موهام ریزش داشت الان ۵ ساله ک استفاده میکنم موهام بهتر شده ریزشم نداره . اینو بگیر وقتی خیلی موهات چربه یکی دو بار شامپوی معمولی بزن بار آخر آلپیسین بزن و چند دقه بزارش رو موهات بعد ابکشی کن . چرییشم خیلی کم میشه
چه جالب دوتا تاپیک شامپو پشت سرهم😅 منم موهام شوره داره نمیدونم چه شامپویی بگیرم😭
درمان قطعی شوره و خارش سر شامپوی کتوکنازول . دارو خونه ها دارن فک کنم ۱۰ یا ۱۲ تومنه . به هر کی گفتم برام دعا کرده توام حتما بگیر چند بار ک حموم بری هیچ اثری نمیمونه از شوره و خارش
خوب بالاس ولی هر بار ک حموم میری یکبار ازش استفاده کن . موهاتو دوبار با شامپوی معمولی بشور تمیز ک شد از این بزن و چند دقه بزارش .وقتی تمیز شد موهات ، یه ذره ک مبریزی کف میکنه .یه دونش واسه دوماهت بسه