orkideh2270 مدیر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 عنوان شامپوی خوب!! | مشاهده متن کامل بحث + 27996 بازدید | 38 پست دوستان من موهام چربه و ریزش دارمخیلی ناراحتم...دکترم رفتم مشکل خاصی نداشتملطفا یه شامپو با قیمت مناسب که خوبم باشه معرفی کنید سخت بود ولی تونستم 1398/02/21 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monika70 عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 3489 واسه موی چربه یا ریزش؟ مال کجاس؟ مگه نمیگین دکتر کفته موهاتون موردی نداره این شامپو ph پایینی داره و به مو اسیب کمتری نسبت به شامپوهای دیگه میزنه و تا حدودی از ریزش مو جلوگیری میکنه
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 خوب بالاس ولی هر بار ک حموم میری یکبار ازش استفاده کن . موهاتو دوبار با شامپوی معمولی بشور تمیز ک شد ... اگه مجبور بشم میخرمش دیه..چاره ای نی..خسه شدم والا سخت بود ولی تونستم
پاپیون_بنفش عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 4196 ووووووی چه خوب حتمااااا میگیرم و منم دعات میکنم امیدوااااارم این یکی دیگه جواب بدههه خیالت راحت اینو دکتر برام نوشت چند سال پیش . هر کدوم از دوستام یا فامیلا گفتن شوره سر دارن .اینو معرفی کردم خوب شدن . ارزونم هست !!!!!!😃😃
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 مگه نمیگین دکتر کفته موهاتون موردی نداره این شامپو ph پایینی داره و به مو اسیب کمتری نسبت به شامپوها ... اها پس ملایمه...مرسی سخت بود ولی تونستم
Mahsa106 عضویت: 1395/02/29 تعداد پست: 31083 خیالت راحت اینو دکتر برام نوشت چند سال پیش . هر کدوم از دوستام یا فامیلا گفتن شوره سر دارن .اینو معر ... دستت درد نکنه خداااااا خیرت بده میدونی چندنفرو راحت کردیانشاءالله یکیشم منمهرچی از خدا میخوای بهت بده، شوره عذابآوره به خدا 🖤
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 مو هام وزه و آسیب دیده شامپوی مخصوص موهای زبر و رنگ زدش رو می گیرم شوهرم پنتن می زد الان اونم ناتل ا ... ولی من موهام خیلی نرم و لخته..نمیدونم واسه موی چربشم خوبه یا ن سخت بود ولی تونستم
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 کسی از شامپوی again استفاده کرده؟ سخت بود ولی تونستم
فاطمه67 عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1606 شامپو آلپیسین c1 . قیمتش ۷۰ یا ۸۰ تومنه و عالیه . من موهام خیلی کم پشت بود فولیکا و .... میزدم ... ببخشید میگم برای موهای خشک هم خوبه؟ من موهام چرب بود از وقتی رنگ کردم خشک شده و ریزش داره میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
aidinjooon عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 142 عزیزم اگه میخوای گیاهی باشه فقط،پودرگل ختمی بگیربزن،شامپوشم هس.فقط ازعطاری معتبربخر.(اصن توروایات چقدبه گل ختمی تأکیدشده که خوراک مویه.ی جاخوندم روزجمعه بزنی چقدثواب داره،روزیم زیادمیشه.).امااگه دوسداری شیمیایی باشه من تازه شامپوی جنسینگ وکافئین حیات خریدم،ی بارزدم انقدنرم شده وخوش حالت،انگارسشوارکشیدم.موهام هایلایت وبلنده،به سختی شونه میشد.همیشه بعدحمام باگره واکن فیروز وسرم کراتینه،دستم خسته میشدازشونه زدن تاخوب صاف بشه،ولی اندفه برخلاف دفعات قبل باهمون اسپری گره واکن فیروز زودشونه شدونرم ولخت تاحدودزیادی،دیگه سشوارنخواس بزنم.خیلی تعجب کردم.تازه بعددوسه روزرفتم حموم دوش بگیرم،فقط جلوسرموشامپوکندلوس زدم که چربه،ساقه هامودیگه نزدم چون ضررداره،امااومدم بیرون باکمال تعجب دیدم موهام بااینکه آب خالی خورده بودنرم بودهنوز😁
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 عزیزم اگه میخوای گیاهی باشه فقط،پودرگل ختمی بگیربزن،شامپوشم هس.فقط ازعطاری معتبربخر.(اصن توروایات چق ... مرسی عزیزم...بگم شامپوی ختمی میخام؟ ترجیحا گیاهی باشه بهتره..واقعا دیگه خسته شدم...شنیدم شامپوی خرگوشکم خوبه سخت بود ولی تونستم
aidinjooon عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 142 مرسی عزیزم...بگم شامپوی ختمی میخام؟ ترجیحا گیاهی باشه بهتره..واقعا دیگه خسته شدم... شنیدم شامپوی خر ... قربونت.راجب خرگوشک چیزی نشنیدم.ولی توطب اسلامی مهمترین چیزبرای شستن موگل ختمیه.عاره بگوشامپوگل ختمی میخوام.من مشهدم،شاگرداستادتبریزیان داره بیست تومن بودتاچندوقت پیش.من خودم تاحالااستفاده نکردم.ولی خواهرم ازگل ختمی برای شستشوی سرشون استفاده میکنن میگه خوبه،پرپشتم میکنه.
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 قربونت.راجب خرگوشک چیزی نشنیدم.ولی توطب اسلامی مهمترین چیزبرای شستن موگل ختمیه.عاره بگوشامپوگل ختمی ... ممنون از راهنمایی عزیز سخت بود ولی تونستم
aidinjooon عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 142 پیام قبلیم ویرایش نشد،دوباره پیام نوشتم بگم من برای باردوم شامپوجنسینگوزدم امابه اندازه اول نرم ولخت نشد نمدونم چرا😕.ولی خب کلا موهام نرمتروخوش حالت ترشده.
orkideh2270 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2057 پیام قبلیم ویرایش نشد،دوباره پیام نوشتم بگم من برای باردوم شامپوجنسینگوزدم امابه اندازه اول نرم ولخت ... نمیدونم والا...خب بازم خوبه..من موهام خودشون لخت هستن فقط مشکل ریزش دارم سخت بود ولی تونستم
aidinjooon عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 142 نمیدونم والا...خب بازم خوبه..من موهام خودشون لخت هستن فقط مشکل ریزش دارم منم موهام لخته ولی ابریشمی.دوسدارم شلاقی باشه.تنهاتفاوتش این بودکه اوندفه ی کوچولو نمدارکردم بعداسپری وشونه،اندفه نمدارنکردم