2777
2789
عنوان

شامپوی خوب!!

| مشاهده متن کامل بحث + 27996 بازدید | 38 پست
واسه موی چربه یا ریزش؟ مال کجاس؟

مگه نمیگین دکتر کفته موهاتون موردی نداره این شامپو ph پایینی داره و به مو اسیب کمتری نسبت به شامپوهای دیگه میزنه و تا حدودی از ریزش مو جلوگیری میکنه

خوب بالاس ولی هر بار ک حموم میری یکبار ازش استفاده کن . موهاتو دوبار با شامپوی معمولی بشور تمیز ک شد ...

اگه مجبور بشم میخرمش دیه..چاره ای نی..خسه شدم والا

سخت بود ولی تونستم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ووووووی چه خوب حتمااااا میگیرم و منم دعات میکنم امیدوااااارم این یکی دیگه جواب بدههه

خیالت راحت اینو دکتر برام نوشت چند سال پیش . هر کدوم از دوستام یا فامیلا گفتن شوره سر دارن .اینو معرفی کردم خوب شدن . ارزونم هست !!!!!!😃😃

خیالت راحت اینو دکتر برام نوشت چند سال پیش . هر کدوم از دوستام یا فامیلا گفتن شوره سر دارن .اینو معر ...

دستت درد نکنه خداااااا خیرت بده میدونی چندنفرو راحت کردی

ان‌شاءالله یکیشم منم

هرچی از خدا میخوای بهت بده، شوره عذاب‌آوره به خدا

🖤

مو هام وزه و آسیب دیده شامپوی مخصوص موهای زبر و رنگ زدش رو می گیرم شوهرم پنتن می زد الان اونم ناتل ا ...

ولی من موهام خیلی نرم و لخته..نمیدونم واسه موی چربشم خوبه یا ن

سخت بود ولی تونستم   
شامپو آلپیسین c1  . قیمتش ۷۰ یا ۸۰ تومنه و عالیه . من موهام خیلی کم پشت بود فولیکا و .... میزدم ...

ببخشید میگم برای موهای خشک هم خوبه؟ من موهام چرب بود از وقتی رنگ کردم خشک شده و ریزش داره 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

عزیزم اگه میخوای گیاهی باشه فقط،پودرگل ختمی بگیربزن،شامپوشم هس.فقط ازعطاری معتبربخر.(اصن توروایات چقدبه گل ختمی تأکیدشده که خوراک مویه.ی جاخوندم روزجمعه بزنی چقدثواب داره،روزیم زیادمیشه.).امااگه دوسداری شیمیایی باشه من تازه شامپوی جنسینگ وکافئین حیات خریدم،ی بارزدم انقدنرم شده وخوش حالت،انگارسشوارکشیدم.موهام هایلایت وبلنده،به سختی شونه میشد.همیشه بعدحمام باگره واکن فیروز وسرم کراتینه،دستم خسته میشدازشونه زدن تاخوب صاف بشه،ولی اندفه برخلاف دفعات قبل باهمون اسپری گره واکن فیروز زودشونه شدونرم ولخت تاحدودزیادی،دیگه سشوارنخواس بزنم.خیلی تعجب کردم.تازه بعددوسه روزرفتم حموم دوش بگیرم،فقط جلوسرموشامپوکندلوس زدم که چربه،ساقه هامودیگه نزدم چون ضررداره،امااومدم بیرون باکمال تعجب دیدم موهام بااینکه آب خالی خورده بودنرم بودهنوز😁

عزیزم اگه میخوای گیاهی باشه فقط،پودرگل ختمی بگیربزن،شامپوشم هس.فقط ازعطاری معتبربخر.(اصن توروایات چق ...

مرسی عزیزم...بگم شامپوی ختمی میخام؟ ترجیحا گیاهی باشه بهتره..واقعا دیگه خسته شدم...

شنیدم شامپوی خرگوشکم خوبه

سخت بود ولی تونستم   
مرسی عزیزم...بگم شامپوی ختمی میخام؟ ترجیحا گیاهی باشه بهتره..واقعا دیگه خسته شدم... شنیدم شامپوی خر ...

قربونت.راجب خرگوشک چیزی نشنیدم.ولی توطب اسلامی مهمترین چیزبرای شستن موگل ختمیه.عاره بگوشامپوگل ختمی میخوام‌.من مشهدم،شاگرداستادتبریزیان داره بیست تومن بودتاچندوقت پیش.من خودم تاحالااستفاده نکردم.ولی خواهرم ازگل ختمی برای شستشوی سرشون استفاده میکنن میگه خوبه،پرپشتم میکنه.

پیام قبلیم ویرایش نشد،دوباره پیام نوشتم بگم من برای باردوم شامپوجنسینگوزدم امابه اندازه اول نرم ولخت ...

نمیدونم والا...خب بازم خوبه..من موهام خودشون لخت هستن فقط مشکل ریزش دارم

سخت بود ولی تونستم   
نمیدونم والا...خب بازم خوبه..من موهام خودشون لخت هستن فقط مشکل ریزش دارم

منم موهام لخته ولی ابریشمی.دوسدارم شلاقی باشه.تنهاتفاوتش این بودکه اوندفه ی کوچولو نمدارکردم بعداسپری وشونه،اندفه نمدارنکردم