2777
2789

بستگی بخودت داره . ببین تو خونتون مامانت بیشتر چی استفاده می‌کنه . چونکه اینجوری هر کسی لوازمی ک بدردش نمیخوره میگه ولی ممکنه بدرد ی نفر دیگه بخوره . مثلا ما تو خونمون مامانم از پلوپز استفاده می‌کرده منم پلوپز خریدم . ولی خیلیا اینجا دیدم میگن مثلا پلوپز غیرضروری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یخچال، گاز، لباسشویی،مایکروفر، غذاساز، 

البته بخودت بستگی داده هرکس ی چیزی ضروریه برلش

من‌ هروسیله برقی بگی دارم ولی واقعا خیلیاش اصلا ب درد نمیخوره

مثلا چرخ گوشت برامن واقعا بیخودی بود، 

یخچال، گاز، لباسشویی،مایکروفر، غذاساز،  البته بخودت بستگی داده هرکس ی چیزی ضروریه برلش من‌ هر ...

چای ساز خوبه بنظرتون؟میگن چایی بدطعم سرده!بجاش سماور شیشه ای میگن خوبه

اصلیا رو میگم فرعیارم   میگم هر کدوم دوس داشتی بودجه داشتی حذف یا اضافه کن

اصلی:لباسشویی _یخچال_جاروبرقی _مخلوط کن _خورد کن _(غذا ساز) اگر کارت با اینا راه میوفته چرخ گوشت نگیر اگر نه که بگیر _ریش تراش برای همسرت_فر یا ماکروویو یا سولاردام _اتو _سشوار _اکر سماور دوس داری بگیر اگر که یه کتری قوری جنس خوب بگیر 

فرعیا "ساندویچ ساز _کتری برقی یا  چای ساز _ گوشتکوب برقی_پلوپز _جارو شارژری_بخار شور _ چرخ خیاطی من اصلا سمت آرام پزو میوه خشک کن و ماست ساز تخم مرغ ابپز کن نرفتممم به نطرمم شمام نرین  

من مثلا هوا پز ، بخار پخر ، قهوه ساز ، ميوه خشك كن، سرخ كن چرخ گوشت ، غذا ساز ، گوشت كوب برقي چاي ساز كه مزه چاي بد ميكنه

اينا الكي خريدم اصلا استفاده ندارم فقط اشپزخانه پر كرده جنبه قشنگي پر داد به اشپزخانه  

ولي ماشين ظرفشويي ، ابميوه گيري ، سولاردام ،، پلوپز،زودپز برقي ، همزن برقي، ساندويچ ساز اينا استفاده ميكنم هميشه به كارم  مياد 

hair coloris ~ hair keratin