2777
2789

خواهرزادم سرما خورده خواهرم برده دکتر تو شهرکن داروخونشون جمع شده تا شب که شوهرش بیاد به داروخانه دسترسی نداره بچه هم گلو درد داره و بی حاله و سرفه میکنه چیکار کنه تا بچه بهتر بشه تا شب که باباش میاد و داروها رو میخره 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

آب گرم بخوره

۴تخم و دونه به خوبه

شیر گرم عالیه

شلغم پخته خوبه

پونه خوبه

پیاز رو تو شیر خورد کنه و بزاره بجوشه حسابی یه قاشق هم بزاره ووش که شیر سرنره 

گرم که شد بده بچه بخوره من تو بارداری همینو میخوردگ فقط 

الانم برا بچه هام بجای آنتی بیوتیک همینو میدم فوری با دو لیوان خوب میشن

من با شیشه شیر میدم همرو میخوره دخترم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب پرتقال 

شربت آبلیمو عسل

دم کرده آویشن 

اگرم گلوش درد میکنه و سرفه داره نشاسته درست کنه هر یه ساعت بهش دو سه قاشق بده

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
فقط من تا دوسالگی که کامل حرف بزنه عسل نمیدم اصلا اصلا 

ممنونم.گلم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
اب پرتقال  شربت آبلیمو عسل دم کرده آویشن  اگرم گلوش درد میکنه و سرفه داره نشاسته درست ک ...

ممنون عزیزم

آب گرم بخوره ۴تخم و دونه به خوبه شیر گرم عالیه شلغم پخته خوبه پونه خوبه پیاز رو تو شیر خورد کنه ...

ممنون خانمی لطف کردید

قطره استامینوفن  کدو حلوایی آب پز شده  آب پرتقال یا لیمو شیرین

ممنونم خانم گل