هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2385 عنوان لیدی میل 141 بازدید | 16 پست بچه ها کیا لیدی میل خوردن تو بارداری یا میخورن عوارض نداشته برا بچشون بعدا به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 1398/02/21 | 11:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا۴ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 13919 من تو ۵ماهگی دکتر گفت بخور.. خیلی شیرین بود و میخوردم معده ام درد میکرد و به خاطر این قبل خواب میخوردم که زود بخوابم.. حالم بد میشد و بدنم گر میگرفت.. دیگه نخوردم..
pari92 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 1684 من سه هفته ای میشه میخورم فکر نکنم عوارضی داشته باشه انسانیت کامل ترین دین
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2385 من تو ۵ماهگی دکتر گفت بخور.. خیلی شیرین بود و میخوردم معده ام درد میکرد و به خاطر این قبل خواب میخور ... مرسی عزیزم به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2385 من سه هفته ای میشه میخورم فکر نکنم عوارضی داشته باشه سونو رفتی تغیریم تو وزن بچه به وجود اومدهمن وزن جنینم خوبه ها ولی دقیقا یک هفتست مثل اوایا بارداری بی اشتها شدم میترسم وزنش کم بسه به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
pari92 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 1684 سونو رفتی تغیریم تو وزن بچه به وجود اومده من وزن جنینم خوبه ها ولی دقیقا یک هفتست مثل اوایا بارداری ... آخرین بار که رفتم وزنش ۱۹۲۰ گرم بود یکم وزن گرفته بود ولی دیگه نرفتم ببینم چقدره انسانیت کامل ترین دین
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2385 آخرین بار که رفتم وزنش ۱۹۲۰ گرم بود یکم وزن گرفته بود ولی دیگه نرفتم ببینم چقدره مرسی عزیزم ایشالله خدا حفظش کنه برات😍😍😍 به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
taherekhanoom عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 3667 مرسی عزیزم ایشالله خدا حفظش کنه برات😍😍😍 لیدی میل برا چی میخورید؟ قرص مولتی ویتامین هم میخورید؟
pari92 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 1684 مرسی عزیزم ایشالله خدا حفظش کنه برات😍😍😍 ممنون عزیزم و همچنین انسانیت کامل ترین دین
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2385 لیدی میل برا چی میخورید؟ قرص مولتی ویتامین هم میخورید؟ قورص که همون تقویتی بارداری میخوام تازه لیدی میل رو بخرم میگن بچه رو تپل میکنهمن وزن جنینم خوبه ولی خودم بی اشتها شدم میترسم وزن نگیره به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 من میخوردم هفته پیش دکترمو عوض کردم چون دکتر قبلیم سزارین قبول نمیکرددکتر جدیدم بهم گفت اصلن اینارو نخور شیمیایین و وزنتو با چیزای طبیعی ببر بالا تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2385 من میخوردم هفته پیش دکترمو عوض کردم چون دکتر قبلیم سزارین قبول نمیکرد دکتر جدیدم بهم گفت اصل ... مشکلم اینه که بی اشتها شدم هر چیم میخورم میزنه زیر دلم شوهرمم هی نق میزنه میگه بچه کم وزن دنیا بیاد من میدون و تو 😑😑😑😑بزنم نصفش کنما به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم
sabaaqueen عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 592 مشکلم اینه که بی اشتها شدم هر چیم میخورم میزنه زیر دلم شوهرمم هی نق میزنه میگه بچه کم وزن دنی ... اخی عزیزممملیدی میل خیلی اشتهارو باز میکنه ولی فکر کنم زیاد خوب نباشه تیکر تولد یک سالگی دختر قشنگم
taherekhanoom عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 3667 مشکلم اینه که بی اشتها شدم هر چیم میخورم میزنه زیر دلم شوهرمم هی نق میزنه میگه بچه کم وزن دنی ... میگن سویق کامل خیلی رو وزن گیری تاثیر داره استخون بندیشم محکم میشع من میخوام ماه آخر حتما بخورم
هیولاا مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2385 میگن سویق کامل خیلی رو وزن گیری تاثیر داره استخون بندیشم محکم میشع من میخوام ماه آخر حتما بخو ... از کجا میخری؟ دیدم تو اینستا که میفروشن ولی نمیتونم اطمینان کنم به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم