خانوما شما شوهراتون اخلاقشون از زمان نامزدی (پیش از عقد) تا بعد از عروسی تغییری کرده؟ شما وقتی عروسی کردید رفتار و اخلاق شوهرتون بهتر شده یا بدتر؟ کلا زندگیتون و روابطتتون بهتر از دوران عقد بوده یا بدتر؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهتره. اونوقتا هم خیلی همو نمیشناختیم و درک نمیکردیم، هم خیلی نسبت به هم احساس مسئولیت نداشتیم، هم همه چیز توی جسممون خلاصه میشد. الآن بحث فقط روحمونه، نگقته حرف همو میفهمیم، درمورد هم خیلی احساس مسئولیت داریم و به هم کمک میکنیم...
چون باور داره مشکلاتی داره و باید رفع کنه آدم روشنفکریه ذهنش بسته نیست و متعصب نسبت به خودش نیست که فکر کنه بهترینه هردو راحت اعتراف به اشتباهمون میکنیم
اوایل راستش رو بگم اصلا خوب نبود ولی الان عالی
آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
دوران نامزدي عالي بوده اما الان عالي تر شده خيلي خوووووب مهربون آقاااااااا بعد از ازدواج اخلاقش خيلي بهتر شده ميگه روز به روز عاشقترت ميشم ميگه خانوووم تو يه يه چيزي كردي منو هان