2777
2789
عنوان

جاری فضول

1885 بازدید | 17 پست

جاریم ی مدت همسایم  شده اوایلا دقت نمیکردم اما اون همش تو اتاقام سرک می‌کشید تو آشپزخونه سرک می کشید و.. من همش به نگاه ی زن خوب بهش نگاه میکردم خیلی وقتا پای درد ودلش می‌نشستم وباهاش همدردی میکردم وی مدت شروع کرد به غیبت خانواده شوهرم منم شیطون گولم زدو هرناراحتی ازشون داشتم به جاریم میگفتم منم حسابی خودم خالی میکردم الان ی مدته خیلی زیر نظرش دارم حس میکنم خیلی زیر آب زن و فضول هس حتی حس میکنم ی وقتی من حواسم پرته دورگوشیمم میره  ی روز خونه نبودم شوهرم طبقه بالا بود رفته بودم بیرون کلید تو در گذاشته بودم رفتنم طول نکشید وقتی اومدم دیدم تو خونم هس تو آشپزخونه بود اومد بیرون از آشپزخونه اومد دم در تا من اومدم جلو در زود اومد بیرون از خونم خیلی رو دار شده حس میکنم زیر آبم میزنه به خودم قول دادم وقتی میاد پشت سرکسی حرف بزنه من حرف نزنم اما نمیشه انگو شیطون هس از اولش که اومد باهام همسایه شد گفتم باید خیلی باهاش گرم نشم که آخروعاقبت نداره اما پیش اومد چن بار اوایلا تا من از در میزدم بیرون میگفت کلیدت بذار من شاید رفتم فلان چی رو بردارم لازمم شد من خنگم ساده میذاشتم نگو این میخواس فقط فضولی کنه چرا وقتی خودم بودم وسیلم لازم نداشت نگو همه زندگیم میخواسته زیر ورو کنه و ی چیز دیگه وضع مالی ما خیلی بهتر از اونا هس من ی کمی خوشکلتر از اونم حس میکنم خیلی حسود ولی وانمود میکنه ازمن خوشش میاد ی کم نصیحتم کنید چکارکنم چ جور باهاش باشم؟ 

...... 

بهم چن بار گفته فلان چیزت چرب و.. ی بارم رفتم خونش میخواسم ظرف بشورم بهم گفت اگه میخوای بشوری تمیز بشور جلو خانواده شوهرم میاد بهم میگه فلانی دررابطه باهات اینجور گفت و..

...... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تجربه ثابت کرده با خاندان شوهر صمیمی نشید ودرد دل نکنید...

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

بابا چ مارموزیه...

اینجور آدما با نرمی و لطافت میان وسط زندگیت بعد با گردباد میرن!!!!!!خلاصه شش دونگ حواست + باشه گلکم

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

آدم پیش جاری در دودل میکنه آخه که فردا بحثی پیش بیاد علاوه بر حرف خودت چندتا حرفم اضافه میکنه میگه....

بعد دقیقا به چه علتی باید کلید دست جاریت بدی تو این دوره و زمونه آدم کلید دست خواهرش نمیده که تو همچین کاری میکنی سعی کن وقتی پیش همین داره غیبت میکنه تو فقط گوش کنی و سرتو تکون بدی همونجور ک باجناق فامیل نمیشه جاریم فامیل نمیشه

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿