2777
2789
عنوان

توروخدا یه لحظه بیاید..تشنج نوزاد

407 بازدید | 29 پست

امروز وقتی اتاق کامل روشن نشده بود یه حالتی رو تو پسرم دیدم که چشماش انگار سیاهی رفت و سرش رو به عقب داده بود .پسرم دوماهش نشده

الان سرچ کردم به اسپاسم شیرخوارگی رسیدم که شروعش از چهار ماه هست 

چون اتاق تاریک بود نمیدونم چیزی که دیدم درستع یا نه

میخوام بدونم ممکنه اسپاسم شیرخوارگی باشه

خیلی نگرانم

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله که چیزی نیست ولی حتما ببر دکتر

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

به اینترنت اعتماد نکن خودتم نگران نکن ببر پیش متخصص نوزادان خیالت راحت میشه .یه بنده خدایی از اطرافیان ما یه کم دستش خواب میرفت اینقد اینترنت رو زیر و رو کرد که گفت من ام اس دارم پیش سه تا متخصص مغز و اعصاب رفت همه جاشم هم ام آر آی گرفت با کلی آزمایش آخرش دکتر گفت فقط استرس داری .اینترنت چرت و پرت زیاد میگه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

سلام با عرض معذرت از استارتر ببخشید سوالم یکم فوریه میشه کمک کنید پسرم مقعدش زخم شده ازیبوست شدید برای جراح عمومی وقت گرفتم به نظرتون جراح خوبه ؟بعد حتما باید جراح عمومی کودکان باشه یا نه

نه بابا اسپاسم دور از حون روزی چندین بار یه حالتی مثل ترسیدن و از هم باز شدن دستا داره و تکرار میشه ...

شما شناخت دارید از این بیماری؟چندبار تکرار میشه قاعدتا در روز

شما شناخت دارید از این بیماری؟چندبار تکرار میشه قاعدتا در روز

تعداد نمیدونم ولی چندین باررر

شما هنوز نمیدونی دقیق چی دیدی ، بچه رو دکتری نکن

زبونم لال اگر باز تکرار شد ببر ، روزت رو خراب نکن

من عین تو بودم ، اخر نوار مغز هم گرفتم دو ناهگیش ولی اکثررررش حساسیت بیجای مادره

تعداد نمیدونم ولی چندین باررر شما هنوز نمیدونی دقیق چی دیدی ، بچه رو دکتری نکن زبونم لال اگر باز ت ...

اخه الانم کنارش خوابیدم خوابه هی باحالت به قول شما ترسیده دستش میپره  چشماش رو باز میکنه ی کم معلومه که خوابه دوباره میخوابه

ان شاءالله همینطوریه که شما میگی عزیزم دعا کن

اگه ببرم متخصص مغز و اعصاب تو مطب نوار میگیرن؟