2777
2789
عنوان

سردرد

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 43 پست
خدا به داد مریضات برسه. فکر کنم به همشون القای درد ومرض کنی. ریششون رو بسوزوتنی 😂😂😂

😂😂😂😂دوستام میگن وای به حال مملکتی که تو روانشناسش باشی مردمو دیوونه میکنی

اها من بعضی وقتا هم قلبم درد میگیره شدید خیلی بده😑

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
عزیزم من شنیدم یسری درد ها رو اگه سشوار و رو حالت گرما جلو بینی بگیری ی ۵/۱۰دقیقه خوب میشه امتحان کن ...

باشه حتما انجام میدم 😊😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حتما انجام میدم 😊😘

ان شاالله که شفا نزدیکه😍😍

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
😂😂😂😂دوستام میگن وای به حال مملکتی که تو روانشناسش باشی مردمو دیوونه میکنی اها من بعضی وقتا هم ق ...

تلقینه عشقم چیزی نیست. 😀

دیگه خودتو که گول نزن. نکنه باورت شده واقعا درد میکنه.  😂😂😂😂

تلقینه عشقم چیزی نیست. 😀 دیگه خودتو که گول نزن. نکنه باورت شده واقعا درد میکنه.  😂😂😂😂

نه بخدا تلقین نیس هروز که اینجوری نمیشم مثلا هر چن ماه یبار وقتی از خواب بیدار میشم

کلا کاری به اون ندارم فعلا سردردو بچسبم بعدا میرم به درد بعدی برسم😂

نه بخدا تلقین نیس هروز که اینجوری نمیشم مثلا هر چن ماه یبار وقتی از خواب بیدار میشم کلا کاری به اون ...

فک کنم از فشار ها وبار روانی باشه البته این بیشتر تو ادمهای خوددار که غم همه رو میخورن ولی بروز نمیدن بیشتره تو اکوی قلبم چیزی نشون نمیده چون درد های گدرین فقط 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
فک کنم از فشار ها وبار روانی باشه البته این بیشتر تو ادمهای خوددار که غم همه رو میخورن ولی بروز نمید ...

اها

والا من از هر شادی شادترم

خیلی میخندم ولی حس میکنم ته دلم شاد نیس☹

اها والا من از هر شادی شادترم خیلی میخندم ولی حس میکنم ته دلم شاد نیس☹

ان شاالله همیشه خنده به لبات باشه و شادی رو ازچشمات تا عمق قلبت بشه دید  😍😍

اخه الان شرایطش نیس به خاطر مشکلاتی حسابای بابامو بستن فعلا پول نداریم بزار حساباشو بازکنن و ابا از ...

باشه عزيزم ولى يادت نره

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
ازهمونه فشار پایین باعث سردرد میشه خرما زیاد بخور و فشارتو همچنان بگیر ببین بالا رفتنش تاثیری روی سر ...

اره دقيقا همون حالتم 

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...