2777
2789
عنوان

سردرد

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 43 پست
😂😂😂از دست تو دختر عزیزم هیچی مثل تن سالم نیست همیشه از خدا فقط همین رو بخواه. واینکه یه مریضی او ...

اره دقيقا درست ميگى 

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
😂😂😂از دست تو دختر عزیزم هیچی مثل تن سالم نیست همیشه از خدا فقط همین رو بخواه. واینکه یه مریضی او ...

😂😂😂خودم از خدا یه مریضی می خوام همیشه:

۱_زیاد درد نداشته باشه

۲_جلب توجه کنه ولی زود خوب بشه

۳_مریضی معروف باشه

😂😂😂😂😂ولی خدا از کارای خودم خندم میگیره

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به احتمال فشارت پایینع به خاطر اونه چیزای شیرین بخور واینکه چند وقت پیش از طب سنتی شنیدم موقع ...

فشارم هميشه پايينه 

بعد افطار هفته

عزيزم افكار منفى نداشته باش يه چكاپ كن  خداى نكرده خداى نكرده خداى نكرده زبونم لال اگر هم چيزى ...

☹تو فکرشم که برم دکتر

بابا بزرگمم از سرطان مرد

خدااا

ولی من بیشتر افکارم سعی میکنم مثبت باوشه ولی نمیشه

قشنگ ماساژ میدادیااا با روغن از پشت گوش تا گردن و گیجگاه همه ش

نه با روغن ماساژ ندادم 

امتحان ميكنم مرسى

فشارم هميشه پايينه  بعد افطار هفته

ازهمونه فشار پایین باعث سردرد میشه خرما زیاد بخور و فشارتو همچنان بگیر ببین بالا رفتنش تاثیری روی سردرت داره یانه (یحالتی انگار ی بخشی از سنگین میشه و به گردن فشار میاره انگار

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
☹تو فکرشم که برم دکتر بابا بزرگمم از سرطان مرد خدااا ولی من بیشتر افکارم سعی میکنم مثبت باوشه ولی ...

حتما دكتر برو 

همين فردا برو 

پشت گوش ننداز

انشالله که خوب شی راسی از حمامم اومدم دارچین دم کردم خوردم مثل آب رو آتیشه بیشتر وقتها برای من چای د ...

مرسى مهربونم❤️

من ۱سالو نیما سردرد شدید دارم نرفتم دکتر قرص و مسکن هم فایده نداره زیادم هم می خوابم  چه بخواب ...

عزیزم من شنیدم یسری درد ها رو اگه سشوار و رو حالت گرما جلو بینی بگیری ی ۵/۱۰دقیقه خوب میشه امتحان کن شایدجواب داد 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
حتما دكتر برو  همين فردا برو  پشت گوش ننداز

اخه الان شرایطش نیس به خاطر مشکلاتی حسابای بابامو بستن فعلا پول نداریم بزار حساباشو بازکنن و ابا از اسیاب بیوفته حتما میرم