2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قبل صبحونه وبعدش ربطی نداره؟

نه فقط اولین جیش صبحت باشه

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
من بچم 4ماهشه تازه اصلا آمادگی یه همچین چیزیو ندارم

نگران نباش اون بی بی مثبت نیست عزیزم ایراد داره

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
ممنون .زير دلم درد ميكنه و سينه درد . يكمم تهوع .نميدونم مسمومم يا حامله😂

تهوع به این زودی نشونه ی تلقینه یا از چیز دیگس

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

میگم اگه مثبته چرا اون خطه اینقد نزدیک به خطc هست چرا فاصله نداره من ک میگم خرابه بی بی چک.

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

ولی واقعا زوده بچت فقط چهارماهشه خییییلی کوچیکه ولی باز هرچی صلاح خداست پیش بیاد واست

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
تهوع به این زودی نشونه ی تلقینه یا از چیز دیگس

يادش بخير حاملگي قبليم ، از يك هفته بعدش من تهوع داشتم و سرگيجه . اما همه ميگفتن تو توهمي 😁 واس همين الان ترسيده شدم . 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️