2777
2789
انشالله منفی باشه اگر مثبت بود باید سقطش کنم

منم اگه همونموقع میفهمیدم حامله م الان ایندختر نازو نداشتم.. پنج ماه از حاملگیم گذشته بود و نمیدونستم.. خوب شد دیر فهمیدم..

شکراً لله شکراً لله شکراً لله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اگه همونموقع میفهمیدم حامله م الان ایندختر نازو نداشتم.. پنج ماه از حاملگیم گذشته بود و نمیدونست ...

خدا حفظش کنه دختر گلتونو ولی من اصلا نمیتونم شرایطشو ندارم. بعد زایمانم جلوگیری طبیعی داشتم احتمال بارداری خیلی کمه میگن

خدا حفظش کنه دختر گلتونو ولی من اصلا نمیتونم شرایطشو ندارم. بعد زایمانم جلوگیری طبیعی داشتم احتمال ب ...

منم شرایطشو نداشتم انشالله خدا خیر پیش پات بذاره.. 

شکراً لله شکراً لله شکراً لله 
به قبل صبحونه وبعدش ربطی نداره؟

نه

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫