2777
2789
یه سوال هر موقع بیبی چک بزنی میشه؟فرقی نداره زمانش؟

بهتر صبح وقتی بیدار میشی باشه که ادرار غلیظ تر باشه

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
یه سوال هر موقع بیبی چک بزنی میشه؟فرقی نداره زمانش؟

من سه روز عقب انداختم منفی بود بعد ۱۰ روز خط دوم خیلی کمرنگ بود

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منفیه😑

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
 ازمایش بده که دیگه نیازی به بی بی چک نیس

اخه بی بی مثبت کاذب زیاد داره من خودم گفتم این بار اصلا چک نمیکنم اگر پری تا ۷روز نیمد مستقیم آز میدم الکی پول حروم بی بی نمیکنم

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

مثبته

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
چراپخش شده رنگش؟

اره بنظر منم پخش شده 

مثبت نیس

یکی دیگه بزنه بهتره

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫