شرط من واسه ازدواجم این بود که خونه داشته باشه همسرم گفت پس ۲ سال زمان گفتیم باشه الان پدرش میگه من یه سه طبقه میخرم ۱ واسه خودم ۱ واسه داداش همسرم و یکی هم ما من موافق نیستم یعنی شرط من خونه به نام همسرم بود ولی این تمامش به نام پدر شوهرم ولی هرچی من بهش میگم تو مغز پوکش نمیره که این میشه مال باباش نه خودش میگه چه فرقی داره میخواد بده دست ما حالا به نام هرکی حتی هنوز نخریده خواهرشوهرم میگه خونه که بابام میخواد بخره خوبه ها جهیزیه ات خوب باشه هیچی نشده خونه بابام بابامش به راهه چکار کنم اخه من 😔😔😔
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
حتما اول کار درست توجیهشون نکردی الان اینجور میگن باید همون زمان موقع شرط میگفتی دقیقا منظورت چیه
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میگه سند مادر فرق نمیکنه به نام کی خواهر مشکل از شوهرم که انقدر ساده است
خب چون خانوادشن اینجوری فکر میکنه طبیعیه که نگرشش مثل شما نباشه