2777
2789
عنوان

حق با کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر پرو که از تو دهنی گذشته به خدا 

بشونش سر جاش،ولی تو ساختمونشون نرو واحدتونو بدین اجاره برید جای دیگه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
البته شما حق دارين چون شرطتون بوده  ولي واقعيت بايد از همسرتون انتظار داشته باشين خونه بخره نه ...

من همین انتظارا دارم ولی خوب شوهرم ۱۰ ساله داره واسه پدرش کار می‌کنه یعنی یه جورایی این جای دستمزدشه

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️

اگه شوهرت پول داره خودش و میتونه باید بخره. اگر هم پول نداره که پدرش داره لطف میکنه و میخره و وظیفه نداره بزنه بنامش. مال خودشه.... مگر اینکه پدرشوهرت بهت قول داده باشه که خونه بنام شوهرت میخره...

درکل اگر همسرت پسر خوبیه دوستش داری و قصدت زندگی کردنه که با این مسائل کام خودتونو تلخ نکنین. به حرف مردم هم توجه نکن.

چرا بابا شرطی توجیه شده است همه هم در جریانن ولی الان پدر شوهرم میبینه شوهرم براش مهم نیست بدجنسی دا ...

عجب !!خب شوهرتو باهاش جدی برخورد کن نه به خاطر خونه و اینها به خاطر قولی که بهت داده و عمل نمیکنه یکم جدی محکم و قاطع رفتار کن و بگو قولت برام مهمه و بهش عمل کن قاطع باش و جدی خودش حساب کار دستش میاد حتی لازم شد خانوادت بیان وسط که شرطمونو چرا انجام ندادید حالا سوای خونه برای اینده خودتم خوبه و یاد میگیره قول میده سر حرفش بمونه از این جهت وارد بشو نه اینکه بخواهی بهش بفهمونی خانوادت دارن سو استفاده میکنن که بی نتیجه هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من باشم خونه بنام بچم نمیکنم دلیلشم نمیگم ولی اعتقادمه

من شوهرم ده سال کار کرده برا پدرش اگه بیرون همین کارا کرده بود الان ده برابر داشت خواهر به خدا این کار یه جورایی دستمزدشه به گفته پدرشون

مرسی عزیزم 😘

قربونت 😘

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خب الان هم خونه دارید نه کاریه میدی نه پول پیش مجانی میشینی

شرط شما هم همین بوده دیگه این هم عملی اش کرده

دلیلی نداره بزنه به نام بچه هاش وقتی خودش و زنش هنوز زنده اند

فردا همین بچه سند به نامش بشه دیگه یادش میره پدری داره

حق با پدرشوهرته

خب الان هم خونه دارید نه کاریه میدی نه پول پیش مجانی میشینی شرط شما هم همین بوده دیگه این هم عملی ا ...

پدر شوهرم عزیزم جواهر فروش ۱۰۰۰۰ تا خونه داره این پول ته جیبشم نیست همسرم ۱۰ سال واسه ایشون کار کرده یعنی جای دستمزدش یه خونه حقش نیست بعدم شرط من خونه دار بودن همسرم بود نه یکی اضافه کردن خونه به خونه های پدرشوهرم

چرا بابا شرطی توجیه شده است همه هم در جریانن ولی الان پدر شوهرم میبینه شوهرم براش مهم نیست بدجنسی دا ...

به بابات بگو باهاش حرف بزنه بگه اینو شرط کردیم....قبول نکن بگو تا به نام خودت نباشه نمیام خونت!!

واسه خودش خونه میخره بگی بالا چشمت ابروست میگه پاشو برو

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای