شرط من واسه ازدواجم این بود که خونه داشته باشه همسرم گفت پس ۲ سال زمان گفتیم باشه الان پدرش میگه من یه سه طبقه میخرم ۱ واسه خودم ۱ واسه داداش همسرم و یکی هم ما من موافق نیستم یعنی شرط من خونه به نام همسرم بود ولی این تمامش به نام پدر شوهرم ولی هرچی من بهش میگم تو مغز پوکش نمیره که این میشه مال باباش نه خودش میگه چه فرقی داره میخواد بده دست ما حالا به نام هرکی حتی هنوز نخریده خواهرشوهرم میگه خونه که بابام میخواد بخره خوبه ها جهیزیه ات خوب باشه هیچی نشده خونه بابام بابامش به راهه چکار کنم اخه من 😔😔😔
اگه شوهرت پول داره خودش و میتونه باید بخره. اگر هم پول نداره که پدرش داره لطف میکنه و میخره و وظیفه نداره بزنه بنامش. مال خودشه.... مگر اینکه پدرشوهرت بهت قول داده باشه که خونه بنام شوهرت میخره...
درکل اگر همسرت پسر خوبیه دوستش داری و قصدت زندگی کردنه که با این مسائل کام خودتونو تلخ نکنین. به حرف مردم هم توجه نکن.
چرا بابا شرطی توجیه شده است همه هم در جریانن ولی الان پدر شوهرم میبینه شوهرم براش مهم نیست بدجنسی دا ...
عجب !!خب شوهرتو باهاش جدی برخورد کن نه به خاطر خونه و اینها به خاطر قولی که بهت داده و عمل نمیکنه یکم جدی محکم و قاطع رفتار کن و بگو قولت برام مهمه و بهش عمل کن قاطع باش و جدی خودش حساب کار دستش میاد حتی لازم شد خانوادت بیان وسط که شرطمونو چرا انجام ندادید حالا سوای خونه برای اینده خودتم خوبه و یاد میگیره قول میده سر حرفش بمونه از این جهت وارد بشو نه اینکه بخواهی بهش بفهمونی خانوادت دارن سو استفاده میکنن که بی نتیجه هست
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب الان هم خونه دارید نه کاریه میدی نه پول پیش مجانی میشینی شرط شما هم همین بوده دیگه این هم عملی ا ...
پدر شوهرم عزیزم جواهر فروش ۱۰۰۰۰ تا خونه داره این پول ته جیبشم نیست همسرم ۱۰ سال واسه ایشون کار کرده یعنی جای دستمزدش یه خونه حقش نیست بعدم شرط من خونه دار بودن همسرم بود نه یکی اضافه کردن خونه به خونه های پدرشوهرم