2777
2789

ببخش استاتر

دوستان چند روزه دکتر واسه مادرم تخشیص سرطان داده تو رو خدا دعا کنید حمد و صلوات بفرستین دارم دق میکنم حالم خوب نیست دعا کنید اشتباه بوده باشه

فردا دوباره قراره ازمایش بده احتمالا اشتباه باشه

کامنتهارو میخونم ببخشید جواب نمیدم لایک میکنم

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم اینجوری هستم زود جوش میارم ...وقتایی که شوهرم نیست خوبم اما روزایی که  خونه هست حداقل دوبار اساسی عصبانی میشم وداد میزنم ...چون واقعا کاراش حرف زدنش رفتاراش رو اعصابه واصلا پذیرشش رو ندارم

شوهر من كه زود جوش و كلا مغزش قفل ميكنه ...اصلا ميفته رو دنده لج بدتر حرص ميده، من بعد 5سال زندگي ديدم پدر شوهرم اينحوري و مادر شوهرم با قربون صدقه و سكوت ارومش ميكنه ...خم هم به ابرو نمياره مادرشوهرم انگار هيچي نشده، منم حدود چند ماه اينجوري رفتار ميكنم واقعا كارساز بوده و تازه عزيزتر هم شدم براش 😀

شوهر منم هست دوسال صبر كردم تا درست شده يكم بايد قلقش دستت بياد هرروش خوبيو يه مدت امتحان كن بيشتر بي محلي و نشنيده گرفتن و قانون گذاشتن و توافق كردن و صحبت كردن تو موقعيت خوب همه چيزو درست كرد . اينكه شوهرم ميخواست تغير كنه هم بي تاثير نبود اول بايد خودشون بخوان

البته بگم يكي گفت براش دعا بستن ماهم رفتيم پيش يكي ديديم بلههه بستن دعا رو كه باطل كرد شوهرم از اين رو ب اون رو شدا وليييييي همون مردك شياد از اب در اومد و ديگه طرف هيچ دعا گيري نرفتيم و نميريم و بزرگ ترين كابوس زندگيمون بود رفتن پيشش با اينكه مشكلمون حل شد صدتا مشكل  متفاوت تر وارد زندگيمون شد:/