2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من جدا شد تو عقد. الانم داره ازدواج میکنه. اون قبلی همش کتکش میزده ولی چون خودش به ازدواج اصرار کرده بوده با وجود مخالفت خانوادش، نمیتونسته بگه کتک میزنه. پدرش تا فهمید طلاقشو گرفت. انقد پسره رو زده بود بیمارستان بستری بوده

دوست منم تو عقد بعد 4 ماه جدا شد..شوهرش با زن داداشش رابطه داشت و یه بچه هم داشت البته خود دوستم این طوری میگه..وقتیم ک دوستم بهش گف مشت زد تو بینی دوستمو و شکوندش😑بعدم زد زیرش ک من نزدم..من خیانت نکردم..دوستم عاشقش بود

شب عروسیتم فهمیدی اشتباه کردی یه تاکسی بگیر برگرد

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
جدا شدی؟؟ اگه اره بدون الان خیلی از خانومای متاهل آرزو داشتن جای تو بودن

خانوماي متاهل شايد ناشكر باشن چون دختري كه توي عقد جدا بشه بدبخت ميشه درحاليكه هيچ خيري از زندگي مشترك نديده