2777
2789
عنوان

به نظرتون من عروس بدجنسی ام؟

317 بازدید | 22 پست

شوهرم میخواد مامانش رو ببره دکتر یه شهر دیگه...شوهرم باید چند روز مرخصی بگیره منم با بچه خیلی سختمه شاغلم هستم ...چهار تا داداش دیگه هم داره با دوتا دختر ..

نمیتونی بچه هاتو بزاری پیش مامانت چند روزو

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

اره 

خب بقیه عروس ها و‌داما هاهم همینو بگن دیگ بنده خدا رو‌کی ببره دکتر

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچقدرم سخته بزار بره مخصوصا واسه مریضی و اینا به هرحال مادره واسه این روزا دلش به بچه هاش خوشه روزایی هم بوده که بچشون مریض بودن اینا در به در دنبال دکتر بودن 

خیرشو شوهرتو خودتم تو زندگی میبینی

خدایا شکرت😍

حالا تو كاريم از دستت برنمياد 

فكر كن شوهرت بخرف تو گوش بده و نبره مادرشو حتي يك درصدم اميدي نيس خخخ

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

نه عزيزم بدجنس نيستي همين كه به شك افتادي يعني عذاب وجدان داري ، خيلي سخته ميفهمم اما تو نيكي كردن به پدر و مادر با خدا معامله كن فقط بگو خدايا پدر و مادرشن بخاطر تو كار نداشته باش بقيه چه كار ميكنن اونا به خودشون مربوطه ، مطمئن باش اگه خودشونم قدر ندونن خدا ميفهمه

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
2790
2778
2791
2779
2792