2777
2789
عنوان

درد و دل 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
مگه میشه با بیماری که هرروز بدتر میشه هی بیام خداروشکر کنم نه نمیشه 😢

اصلا مشکلت همینه خیلی بیماریتو بزرگ کردی دیگه رفلاکس و ورم معده را اکثرا دارن چیز خاصی نیست خیلی راحت هم با دارو خوب میشه ولی داروی اعصاب کمی طول میکشه تا اثر کنه الان زوده چند وقت بگذره بهتر میشی ولی سعی کن خودتم از افکار منفی دور بشی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مشکلت همینه خیلی بیماریتو بزرگ کردی دیگه رفلاکس و ورم معده را اکثرا دارن چیز خاصی نیست خیلی راح ...

هفت ماهه دارم دارو میخورم چرا خوب نشد 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
هفت ماهه دارم دارو میخورم چرا خوب نشد 

دارو اعصاب را وه د هفته هست شروع کردی ولی رفلاکس یه چیز مزمنه باید استرست هم کم بشه بهتر درمان نیشه رژیم غذایی هم موثره دختر خودم تا یکسال دارو خورد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

سلام صبر کن داروی اعصاب حداقل یه ماه طول میکشه جواب بده من تقریبا چهار ماهه دارم میخورم الان حس میکنم یه کم بهتر شدم و ان شالله تا شش ماه کامل بهتر میشم و اینکه اگه مشکل وسواس فکریم داری اصلا سمت اینترنت نرو و نظرات گوناگون رو نخون در مورد بیماریت و هم در مورد قرصات دکترم به من گفت اگه راجب بیماریت و قرصات تحقیق کنی نه تنها بهتر نمیشی که روز به روز بدتر میشی آخه منم مشکل وسواس فکری دارم خیلیم اذ،یت میشم هی میخام برم سراغ اینترنت ولی مقاومت میکنم و نمیرم ،توام اینقدر نظرات گوناگون نخون و تحقیق نکن 

توکل به خدا
مگه میشه با بیماری که هرروز بدتر میشه هی بیام خداروشکر کنم نه نمیشه 😢

حالا مگه دردت چیه..

منم دختر جوونم...درد بزرگتر از سنم دارم..

برو خدا را شکر کن..

دکترا حاضر نمیشتد بخاطره سنم عملم کنند

مامانِ یِ گُل پسر

2791
2779
2792