2777
2789
عنوان

درد و دل 😢😢😢

185 بازدید | 24 پست

دوستان من اول الان ماه استفراغ و حالت تهوع داشتم مامانم دکتر فوق تخصص منو نبرد و عمومی برد و عمومی بهم دارو داد نگفت چه مدت بخورم و من دو هفته خوردم خوب بودم بعد از دو هفته داغون شدم و مامانم فکر کرد دارم فیلم باری میکنم و گفت از اعصابمه ما که میخواستیم بریم دکتر اعصاب بابام و داداشم کتکم زدند و مامانم موهامو کشید رفتیم قرص اعصاب گرفتیم و خوردیم چو بهم نساخت وبعد از عید دکتر فوق تخصص منو برد و اندو شدم معلوم شد رفلاکس و ورم و التهاب و فتق هیاتال دارم و علایمم رفلاکس و حالت تهوع و ترش کردن و گلو درد و... دایمی دارم و حدود یه ماهه دارم دارو میخورم ولی خوب نمیشم چرا اخه گفتند عصبی هم هست و من رفتم دکتر اعصاب برام قرص نوشته دارم میخورم دو هفته ولی بازم خوب نمیشم و مامانم هرروز باهام جنگ و دعوا میکنه و اشکمو در میاره و زخم زبون میزنه به خدا حیف که من سالم نیستم و اون سالمه چرا اون سالمه اخه 😢و درکم نمیکنه و اینکه دکترم بهم گفت من افسردگی ناشی از بیماری دارم و وسواس و اضطراب ناشی از افسردگی دارم 

و تازه مامانم داره بلای زندگی من میشه 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا شکر کن

مامان بابا داری

غم بزرگ نداری

رفلاکس چیه حل میشه

پسر ۵ ماهه من

انقدر دارو داره

که برای رفلاکسش نمیتونم دارو بدم

همش بالا میاره

فک کن روزی ۱۰ تا دارو

مادر هر چی باشه نعمته

شکر کن بگو خدا رفلکسم خوب شه

اعصابتم خودت آروم کن

منم عین تو انقد برای همه چی عصبی میشدم

الان بچم اینطوریه

میفهمم خودم چقد رو زای گذشتمو نابود کردن

والا شکر کن مامان بابا داری غم بزرگ نداری رفلاکس چیه حل میشه پسر ۵ ماهه من انقدر دارو داره که ...

مگه میشه با بیماری که هرروز بدتر میشه هی بیام خداروشکر کنم نه نمیشه 😢

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
مگه میشه با بیماری که هرروز بدتر میشه هی بیام خداروشکر کنم نه نمیشه 😢

نه بابا خوب میشه ان شاالله به حق شهیدهمین ماه عزیز فقط فکرتو درگیر چیزایی که عصبیت میکنن نکن.خوب میشه

تو هرجای جهان باشی برات ازدورمیمیرم  
2791
2779
2792