2777
2789
عنوان

ناراحتم

300 بازدید | 20 پست

طبقه روشنفکر جامعه 

طبقه ای ک از نظر مذهبی و سیاسی و هرچیز دیگه ای به من نمی‌خورند....

همیشه تو این سایت سعی کردم در کنار این همه تفاوت فکری و فرهنگی حرفی نزنم ک کسی ناراحت بشه...

میتونم خیلی چیزها بگم ولی نمیگم...

همیشه تلاش کردم از دید بقیه هم ب قضیه نگاه کنم...

منی ک نه تو زندگی، شخصی ب عنوان دوست پسر وجود خارجی داشته... نه میتونم هضمش کنم...

اگه کسی با دوست مخالفش مشکلی داشته باشه سعی میکنم راهکار بش بدم و کمکش کنم... چون در درجه اول انسانیتش برام مهمه. نه تفکرات یا جبهه سیاسیش...

ولی این ک ببینم طرف مقابل این طور نیست اذیتم می‌کنه...

همین الان تو ی تاپیک خانمی نوشته بود دوست ندارم جاریم اسم همسرم رو بدون آقا بگه

چند نفر شروع کرده بودند ب چیز گفتن... ک اصلا تو معلومه اهل مطالعه هم نیستی و فلان و بیسار...

منی ک ب قول خیلی از شماها ی آدم سنتی هستم... قوه درکم اونقدر میرسه ک جناح سیاسی کسی تو نظر دادن و ادب صحبت کردنم تاثیری نداشته باشه... یا اگر نظر کسی مخالف منه بیسواد و بی مطالعه نخونمش...

شمایی ک از قشر روشنفکری چرا؟ 

آهای آدم های روشنفکر... اگه بیسوادی ب حرف نزدن و بگو بخند نکردن با نامحرمه حتی نامحرم هایی ک نزدیکن و هرروز میبینیمشون...

اره من بیسوادم...

اگه بیسوادی ب دوست مخالف نداشتنه...

اره من بیسوادم...

اگه بیسوادی به دست ندادن با نامحرمه...

اره من بی سوادم..

اگه کسایی ک از نظر سیاسی با شما همسو نیستن بیسوادن...

اره من بیسوادم...

بسه آنقدر جبهه گیری...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

دیگه تو فامیل نزدیک که آقا و خانم نمیگن به هم مگه خیلی رسمی باشن

ما تو کلاس مونم با اسم کوچیک صدا میزدیم همو. استادمون میگفت توانایی ارتباط محترمانه با جنس مخالف جزء حداقل توانایی های یک انسانه. یاد بگیرید همکار هم باشید نه ربات.

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه تو فامیل نزدیک که آقا و خانم نمیگن به هم مگه خیلی رسمی باشن ما تو کلاس مونم با اسم کوچیک صدا م ...

عزیزم تفکرات من با شما فرق می‌کنه

من با هم جنس خودم بخوبی صحبت میکنم پس مهارت هام تکمیله

حالا اگه همفکر شما یا استادتان نیستم... دلیل بر بی احترامی خیلی ها نمیشه...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عزیزم تفکرات من با شما فرق می‌کنه من با هم جنس خودم بخوبی صحبت میکنم پس مهارت هام تکمیله حالا اگه ...

آره بی احترامی که توجیهی نداره

ناراحت نباش نظرتو بگو با منطق خودت دیگه یکی ام بد صحبت میکنه جواب نده بعضیا برچسب نزنن و فحش ندن امتیاز اون مرحله رو از دست میدن گیم اُور میشن.

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  

هیچ وقت کسی رو قضاوت نکنیم

منی ک با نامحرم از نظر شما خشک و رسمی هستم...

فعالیت اجتماعیم رو دارم

داخل دانشگاه مسوول یک ارگان خاص و بزرگ بودم

الان هم توی جامعه خودمون شاغلم

نویسنده هم هستم

پیش خودمون خیلی راحت قضاوت نکنیم. ک این از حرف هایش معلومه ک بیسواده. مطالعه نداره یا...

من فقط مثل شما فکر نمیکنم

و انتظار دارم شماهم کم ترین کاری ک میکنی احترام گذاشتن ب من و عقایدم باشه...

اگه ب معنای واقعی روشنفکر هستید و ادعای اهل فکر و مطالعه کردن داشته باشید

تا این حد درگیر صفات و. القاب نشید والا دنیا دو روزه ما داریم با کامیون تعارفات والقابمون رو حمل میکنیم 😂 اونطرف دنیا بی ادعا دارن جای ما اختراع واکتشاف میکنن  خارج کشور بزرگترین اساتید نمیگن من پرفسور دکتر نابغه مخترع ایکس هستم همه حتی بزرگترین استاتید با اسم کوچیک همدیگه رو صدا میزنن ما چی تا بقال رو. میگیم مهندس ....

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
احترام به عقايد و سبك و شيوه زندگى بايد متقابل باشه ،  توقع احترام يك طرفه داشتن بدون احترام گ ...

کلا دسته بندی ادما از یه نوع تفکر استبدادی میاد روشنفکرانی که من جزوشون نیستم 😳😳😳بعدم ده خط بنویسی که وای خدا رو شکر من از اینا نیستم من خوبم بقیه بد هی به خودم امتیاز بدم مبادا خدا یادش بره 

کلا دسته بندی ادما از یه نوع تفکر استبدادی میاد روشنفکرانی که من جزوشون نیستم 😳😳😳

انگار تو مجازی کلمه ی روشن فکر برای بعضیا فحشه

اینطوری به خودشون دارن میگن تیره فکر :|

فلسفه ی این کارو نمیدونم واقعا از کجا اومده.

تو نى نى سايت كه روشنفكر فحشه🤣🤣🤣

والا کسی اینجا نمیگه هموطنایی که مثل من فکر نمیکنن یا دوستان مخالف عقاید من این نوع تفکر عجیب خاص رو فقط خودمون داریم شک نکن بقیه دنیا سوال از دین مذهب ملیت سن درامد و. گرایش سیاسی ممنوعه 

حالا چرا تو نی نی سایت به کسی که زیاد تو قید و بند مذهب نیست مذهبیا میگن روشنفکر تازه اونم بی درک   

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

مطمینا توهین و بی احترامی تحت هیچ شرایطی پذیرفته نیست

اما شما که طبق گفته ی خودت اهل مطالعه، اجتماعی، تفکر، تحصیلات هستی تا حالا پیش خودت فکر کردی بدونی که چرا هنوز با این همه رشد درگیر اقا خانم گفتن توی حریم شخصیت هستی؟ رشد سلسله مراتب داره، باعث میشه ادم ها از یه سری مرحله ها عبور کنن، 

مطمینا توهین و بی احترامی تحت هیچ شرایطی پذیرفته نیست اما شما که طبق گفته ی خودت اهل مطالعه، اجتماع ...

چون تو ارتباط با نامحرم برای خودش خط قرمز داره نه مثل بعصیا که به نامحرم میرسن میگی چی چی جووون

سلام 🌷

2790
2778
2791
2779
2792