2821
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 20 پست
چون تو ارتباط با نامحرم برای خودش خط قرمز داره نه مثل بعصیا که به نامحرم میرسن میگی چی چی جووون

چرا انقدر سیاه سفید میبینین بقیه رو، یعنی اگه جاری ایشون جای مثلا علی اقا بگه علی یعنی ایشون بدترین ادم دنیاست؟ 

بعد ایشون میتونن برای خودشون خط قرمز داشته باشن اما از ادمی که رشد کرده انتظار نمیره بخواد واسه دیگران تعیین تکلیف کنه یا انتظار داشته باشه، 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون تو ارتباط با نامحرم برای خودش خط قرمز داره نه مثل بعصیا که به نامحرم میرسن میگی چی چی جووون

اگه برای خودش پذیرفته شده است رفتارش درسته نباید مهم باشه بقیه چطور بهش نگاه میکنن سعی هم نکنه به بقیه بگه راهم درسته من برام مهم نیست یه میلیارد  ادم بگن باید  به همه بگی اقا یا خانم هرکی رو بسته به میزان اشنایی یا صمیمیت هرجور دلم بخواد صدا میکنم  مثلا برادر شوهرام رو به اسم کوچیک برامم مهم نیست بقیه بگن وای زشته 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
مطمینا توهین و بی احترامی تحت هیچ شرایطی پذیرفته نیست اما شما که طبق گفته ی خودت اهل مطالعه، اجتماع ...

بله قطعا در زمینه دینم هم مطالعه دارم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اگه برای خودش پذیرفته شده است رفتارش درسته نباید مهم باشه بقیه چطور بهش نگاه میکنن سعی هم نکنه به بق ...

درسته

من میگم احترام ب عقاید

این ک کسی عقیده من رو مسخره کنه برام اذیت کننده است

دوست دارم در عین احترام ب طرف مقابل از اون هم احترام ببینم

چون آدمی نیستم ک بی احترامی کنم

یا حتی بابت تفاوت های فکری یا هرچی بخرم ب کسی توهین کنم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍