2777
2789

ب چی خیلی وسواس داری

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وسواس فکری دارم فقط خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من داشتم  طب سنتی درمانشه

چجوری حل کردی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
من وسواس داشت دیونم میکردنورتریپتلین جواب داد

چند میل؟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
فقط باید خودتو مشغول کاری کنی وگرنه دارو باید بخوری که خیلی بده ولی درمان قطعی نداره متاسفانه

تااخر عمرم که نمیتونم خودمو مشغول کنم . اصلا روهیچ کاری تمرکز ندارم 

جدا کامل درمان میشه؟ مال من خیلی حاده ها 

نگو نگو خیلی عذاب آوره میدونه ی کار ساده ک میخوام انجام بدم چقد زمان میبره تا تمومش کنم روانپزشکم رفتم هیچ تاثیری نداس توروخدا اگه راهی پیدا کردی ب منم بگو

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن