2821
2789

ب چی خیلی وسواس داری

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم وسواس فکری دارم فقط خودمون میتونیم به خودمون کمک کنیم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
من داشتم  طب سنتی درمانشه

چجوری حل کردی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
من وسواس داشت دیونم میکردنورتریپتلین جواب داد

چند میل؟

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
فقط باید خودتو مشغول کاری کنی وگرنه دارو باید بخوری که خیلی بده ولی درمان قطعی نداره متاسفانه

تااخر عمرم که نمیتونم خودمو مشغول کنم . اصلا روهیچ کاری تمرکز ندارم 

جدا کامل درمان میشه؟ مال من خیلی حاده ها 

نگو نگو خیلی عذاب آوره میدونه ی کار ساده ک میخوام انجام بدم چقد زمان میبره تا تمومش کنم روانپزشکم رفتم هیچ تاثیری نداس توروخدا اگه راهی پیدا کردی ب منم بگو

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز