2777
2789
عنوان

اتفاق عجیب

317 بازدید | 36 پست

بچه ها امروز من خونه تنها بودم طبقه بالا داشتم درس میخوندم دیدم از طبقه پایین صدا شیر آب میاد تو حموم  گفتم شاید مامانمه رفتم پایین دیدم صداش کمتر شد رفتم تو حموم دیدم اصلا یه قطره آب عم نریخته رو زمین 

هرجا میرم حس میکنم یه نفر پشت سرم راه میاد یا منو میخواد بزنه یا فقط دنبالم میاد 

چیزی نیست. یه جنِ دریاییه

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین الان داشتم لباس پهن میکردم تو تراس

بعد ما طبقه اولیم روی پارکینگ

بعد چراغای پارکینگمون از این‌حسگرا داره

داشتم پهن میکردم لباس پایین تراسمونم چراغ بود

یهو خود به خود روشن شد

و خاموش شد

و هی نا مرتب تکرار میشد😐تا در تراسم بستم خاموش شد

دارم سکته میزنم😕😐

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
اره 😂  بیا بام دوس شو بم پول بده😍😂😂😂

درخواست دوستی بده بهش.یادمه یکی تعریف میکرد نصفه شبا میرفتن تو بیابون و کوه و کمر مینشستن سنگ پرت میکردن میگفتن ما دوست داریم باهاتون دوستی کنیم اگر شمام مایلید جواب بدید خخخخخ

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!