2777
2789
عنوان

طلاق بگیرید اگر

339 بازدید | 27 پست

واقعا با همدیگه نمیسازید

اختلافاتون زیاده در حد حتی یک ساعت بدون دعوا تنش نمیتونید به همدیگه باشید با هم زد و خورد داشتین یچ مهر و محبت و عشق و علاقهای بینتون نیست بچههاتون توی تنش دارن بزرگ میشن

درسته که پدر مادر من از هم جدا نشدن اما ما هیچ وقت مثل یه خانواده عادی با هم نبودیم

شاید من و برادرم از لحاظ تحصیلی موفق باشیم

اما از لحاظ روحی واقعاً داغونیم

جدا بشین با یکی دیگه ازدواج کنین بهتر از اینه که بمونین توی یه محیط پرتنشی که چهها هیچ وقت رنگ آرامش رو تو اون خونه نبینن

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست ،طلاق می گرفتن بدتر بود به خدا ...کجا می بردت ؟اون پدر حتی اگه روزی صد بار بزنه تورو پدرته

از تفکر شما حالم بهم می خوره حالم بهم می خورههههههه

چه راحت خشونت رو رواج می دید ؟

برکه مکتب و اساسی ؟ نه دین اسلام نه هیچ چیز دیگه زدن فرزند یا بی احترامی در خانواده رو سفید شویی نمی کنه

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

تحصیلات شعور نمیاره ب روایت تصویر

دقیقاً چه ربطی داره؟

درست ،طلاق می گرفتن بدتر بود به خدا ...کجا می بردت ؟اون پدر حتی اگه روزی صد بار بزنه تورو پدرته

منم موافق نیستم و تو یه خانواده پرتنش و با هزار کمبود بزرگ شدم که ترجیحم این بود کاش اون موقع از هم جدا میشدن حداقل من اینقدر تروماهای بچگیم وارد زندگی مشترکم نمیشد

از تفکر شما حالم بهم می خوره حالم بهم می خورهههههههچه راحت خشونت رو رواج می دید ؟برکه مکتب و اساسی ؟ ...

آره نمی کنه خیلی سیاهه ،ولی یه وقتهایی با طلاق بدتر از این میشه ....مثلا مادر طلاق بگیره بره اون پدر دیگه بچه ها رو نمی زنه،داد نمی زنه ؟یا بدتر میشه ...نگو بچه ها هم با خودش ببره بعضی وقت ها جایی واسه خودشم نداره

من خودم پدر مادرم هرروز دعوا دارن دیشب آواره شدیم ولی مامانم طلاق میگرفت کجا میرفت؟

نه خونه نه پولی

وگرنه هرکسی جای مادرم قطعا دوست داره جدا بشه قطعااا

چون شرایط ندارع مجبور شده بع سازش من از نظر روحی داغونم

داغوننن

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

آره نمی کنه خیلی سیاهه ،ولی یه وقتهایی با طلاق بدتر از این میشه ....مثلا مادر طلاق بگیره بره اون پدر ...

الان دقیقا منم شرایطم اینی که گفتینه

مامامم جدا نشد اگر میشد بدنر از الان بود

دیشب سر دعوا اوارع شدیم

مامانم جدا میشد کجا میرفتیم؟

اگر دوست داشتید برای رو به راه شدن زندگیم دعا کنید

کی همچین حقی رو به پدر ایشون داده؟از کجا این حرفا رو میارید؟

از اونجایی که دیدم دختری که پدر بالا سرش نیست بلای بدتر از زدن چشیده ،بهش تجاوز شده ،شکنجه شده ،خانواده هر چقدر هم بد باشه باز امن تر نداشتنش

آره نمی کنه خیلی سیاهه ،ولی یه وقتهایی با طلاق بدتر از این میشه ....مثلا مادر طلاق بگیره بره اون پدر ...

اشتباه دقیقاً به خاطر پدر مادرهاست

مادر من از همون قبل عقدشم از این ها بدش نیومده

چرا صرفا به خاطر حرف باباش گفته بود که چرا ازدواج نمی کنی هم خودش بدبخت کرد هم ما رو ؟

مادر من شخصیت ضعیفی داشته

ضعیف

واقعا تاسف داره مگه عهد دقیانوسه طلاق خللو خدشه ای به بچه ها وارد نمیکنه موندن تو زندگی سمی بچه هارو نابود میکنه