2777
2789

بچها لطفا متخصص گوش و حلق و بینی یا داخلی معرفی کنین 

همسرم دوباره غده های لنفاوی ش متورم شده 

خیلی زیادن

میترسم 

عزیزم ببرش پیش دکتر حسین آرمند تو احمد آباد .متخصص و جراح  گوش و حلق و بینی و سرو گردنه..خیلی دکتر خوب و فوق العاده خوش برخوردیه 

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
عزیزم ببرش پیش دکتر حسین آرمند تو احمد آباد .متخصص و جراح  گوش و حلق و بینی و سرو گردنه..خیلی د ...

مرسی گلم. خداکنه جواب بده. بخدا خسته شدیم از بس دکتر رفتیم اخرش هیچکس نفهمید مشکلش رو. دعا کن برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم. خداکنه جواب بده. بخدا خسته شدیم از بس دکتر رفتیم اخرش هیچکس نفهمید مشکلش رو. دعا کن برام

خواهش میکنم گلم ..شنبه زنگ بزن به مطبش وقت بگیر برو ..من بچمو پیشش عمل کردم فوق العاده خوش برخورده..ایشونم دکترزارع به من معرفی کرد همون که تو شیخ صدوقه نمیدونم میشناسیش یا نه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

انشالله که ایشون بفهمه و شوهرت خوب بشه ..چه مشکلی براش پیش میاد؟

خواهش میکنم گلم ..شنبه زنگ بزن به مطبش وقت بگیر برو ..من بچمو پیشش عمل کردم فوق العاده خوش برخورده.. ...

چه مشکلی داشتی عمل کردی؟ 

همسرم کل بدنش ریخته بیرون غده های لنفاوی 

دکتر پوست و غدد ک جواب ندادن نفهمیدن مشکل چیه. 

انشالله که ایشون بفهمه و شوهرت خوب بشه ..چه مشکلی براش پیش میاد؟

دارم دیونه میشم روز و شب ندارم بخدا 

نمیدونم اصلا پیش چ دکتری اصلا بریم.. 

غدد و پوست ک جواب کردن.. 

دیگ گزینه بعدی دکتر داخلی هست ک. بفهمه مشکل چیه

دارم دیونه میشم روز و شب ندارم بخدا  نمیدونم اصلا پیش چ دکتری اصلا بریم..  غدد و پوست ک ...

ای وای من ..😢الهی به حق این ماه عزیز خدا شفاش بده ..حالا اینجاهم برو ..یه سر هم حتما پیش اون دکتر ضارع که گفتم برو فوق العاده مطبش شلوغه ..درسته متخصص کودکانه ولی همه سنی میان پیشش ..اول برو پیش آرمند بعدهم برو پیش اون

چه مشکلی داشتی عمل کردی؟  همسرم کل بدنش ریخته بیرون غده های لنفاوی  دکتر پوست و غد ...

شاید به چیزی حساسیت داده یا دارویی خورده که اینجوری شده..من عمل لوزه انجام دادیم پیش اون