2777
2789
عنوان

سقط پنج هفته

302 بازدید | 17 پست

سلام خانما

من تقريبا ١٠ روزه فهميدم باردارم و افتادم به خونريزي

چيزي هست بخورم زودتر دفع بشه؟

هنوز لخته هاي كوچيك و خون غليظ مياد

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراسقط شدگلم؟؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
نميدونم

چیزای سنگین لرداشتی؟یاتو رابطه اینا رعایت نکردی؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
نميدونم

چرا سریع نرفتی دکتر که بهت آمپول یا شیاف پرژسترون بده که سقط نشه آخه عزیزم 😔سقط خیلی بده انشالله کسی هیچوقت تجربش نکنه

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
چیزای سنگین لرداشتی؟یاتو رابطه اینا رعایت نکردی؟

نه چيزي بلند نكردم خودش اينجور شد

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
چرا سریع نرفتی دکتر که بهت آمپول یا شیاف پرژسترون بده که سقط نشه آخه عزیزم 😔سقط خیلی بده انشالله کس ...

رفتم نداد چون هنوز قلبش تشكيل نشده بود

رفتم نداد چون هنوز قلبش تشكيل نشده بود

الهی درکت میکنم انشاءالله بحق همین شب عزیز خدا به دل پر خونت نگاه کنه و یه فرشته ی سالم بهت بده😚😚😚😍😘

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
هفت هفته اون پوچ بود

ازکجافهمیدی پوچه علایم خاصی داشتی؟

ازکجافهمیدی پوچه علایم خاصی داشتی؟

نه تو سونو فهميدم