2777
2789
عنوان

دوقطبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 61 پست
تا اومدم خوب بشم از افسردگی بچه اولم بچه سومم هم فوت کرد دیگه بن کل بهم ریختم دخترم بچه دوممه

الهی ... خدا هر دوشون رو رحمت کنه. چون بچه بودن، مطمئنا الان جاشون خیلی خوبه. خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه و خوشبخت بشه.

خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوقطبی ام.. سخته اما دانشگاه رفتم...کارم میکنم... بسیارم دوست داشتنیم نظر خودمه برام دیگران مهم نیستن.. ضمنا واقعا اعتقاد دارم بچه های دوقطبی خدا بهشون نعماتی داده مثلا خلاقن.. من طبع شاعری خیلی خوبی دارم مینویسم... ازدواجم خواهم کرد چرا نتونی مگه ما چمونه از خیلیا که ظاهرا سالمن بهتریم

منم دوقطبی ام.. سخته اما دانشگاه رفتم...کارم میکنم... بسیارم دوست داشتنیم نظر خودمه برام دیگران مهم ...

دانشگاه دولتی روزانه؟چه رشته ای؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
منم دوقطبی ام.. سخته اما دانشگاه رفتم...کارم میکنم... بسیارم دوست داشتنیم نظر خودمه برام دیگران مهم ...

ببخشید میشه مزایای افراد دو قطبی رو بگید؟جز خلاق بودن چون دیدم گفتین مزایایی دارن

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
ببخشید میشه مزایای افراد دو قطبی رو بگید؟جز خلاق بودن چون دیدم گفتین مزایایی دارن

گفتم نعمتایی داده، خب میشه از خلاقیت استفاده کرد و بهترین بود تحسین شد، مورد توجه قرار گرفت اون موقع خودتو دوست داری...قوی میشی...من شعرمو برا دوستام فرستادم همه اینقدر تعریف کردن بعد دیدم چرا خودم خودمو نشناختم و دست کم گرفتم... دیگه همیشه تواناییامو میبینم...اخودتو کشف کن...اینکه دو قطبی هستی ناراحتت نمیکنه... در واقع تلقین بیشتر موجب میشه این رو یه عیب بزرگ ببینیم... من خودمو زیاد دوست دارم....با وجود این مشکلم سعی کردم سامل زندگی کنم..و به خودم تکیه کنم و روزی به همه بگم ماچقدر موفق بودیم. و قطعا موفق تر خواهم بود..منم درس تموم کردن و همه چیز برام سخت بود اما انسان قویتر از اونه و میدونم خدا شرایطمو میببینه زحمتمو میبینه با وجود این چالش بزرگ و بهترینها رو بهم میده...همین که نصف دخترای ایران میتونن کار کنن بدون اینکه مشکلی داشته باشن اما استفاده نمیکنن اما من حاضر شدم نشون میده من چقدر موفقم و بهتر.

سلام عزیزم.من هم دو قطبی ام.و معلم هم هستم و سعی میکنم با بیماریم کنار بیام.به قول ستاره خدا زحمت ما رو برای زندگی کردن میبینه و پاداششو اون دنیا و اینجا بهمون میده حتما

روانپزشک بایه بگه

برای من تشخیص دوقطبی داده اصلا این بیماری درمان میشه؟!منظورم اینه که این قرصای لعنتی رو میتونم یه روزی بذارم کنار یانه،تروخدا این بحث های اگه خودت بخوای میشه و... رو بذار کنار فقط بگو تا آخر عمرم باید دارو مصرف کنم یا نه!!!!

برای من تشخیص دوقطبی داده اصلا این بیماری درمان میشه؟!منظورم اینه که این قرصای لعنتی رو میتونم یه رو ...

پزشک من میگه تا آخر عمر چون داروها باعث میشن علایم بیماری کم بشه وقتی قطع بشه مثه قبلیم برای من دارو خوردن عادی شده اویل دوست داشتم زود قطع شه حالا بی تفاوتم

برای من تشخیص دوقطبی داده اصلا این بیماری درمان میشه؟!منظورم اینه که این قرصای لعنتی رو میتونم یه رو ...

درمان نه کنترل میشه مثه سرماخوردگی نیست دارو بخوری خوب بشی با دارو علایم کنترل میشه سوال داشتی بپرس من نمی گم خودت بخوای میشه چون حس کردم زخم قضاوت ها بر جانم حورده طعم از دست دادن کار و درس را چشیدم بعد  هنوز بعدشش سال وقتی یاد موقعیت خوب زندگی ام می افتم اینکه چقدر استقامت کردم و نشد دنیا رو سرم خراب میشه همه زحمتام رفت البته بگم لذت دانشگاه دوباره اونم دولتی و دوباره ایستادن را هم حس کردم

درمان نه کنترل میشه مثه سرماخوردگی نیست دارو بخوری خوب بشی با دارو علایم کنترل میشه سوال داشتی بپرس ...

من الان ۳۰۰ میل لیتیوم و ۳۰۰ میل لاموتریژین مصرف میکنم میتونم بپرسم شما چی مصرف میکنید؟!

[QUOTE=167991578]من الان ۳۰۰ میل لیتیوم و ۳۰۰ میل لاموتریژین خیلی دارو هست برای این بیماری که برای افراد مختلف متفاوت هست