2777
2789
عنوان

یعنی میشه

51 بازدید | 6 پست

منم ی۶ روز با کسی که دوست دارم ازدواج کنم 

همه دوستای کوجکتر از خودمم ازدواج کردن 😔هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری شه

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

مهم نیست چند سالگی ازدواج کنی.مهم اینه ک ی ازدواج با کیفیت داشته باشی.در ضمن همه چی ازدواج نیست.من اگه اون موقع تفکر الان رو داشتم عجله نمیکردم واس ازدواج و شاید هم مجرد میموندم

مهم نیست چند سالگی ازدواج کنی.مهم اینه ک ی ازدواج با کیفیت داشته باشی.در ضمن همه چی ازدواج نیست.من ا ...

مگه الان راضی نیستین از ازدواجتون

گفتنش راحته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه الان راضی نیستین از ازدواجتون گفتنش راحته

خودش عادم خوبیه.دوسم داره.چشم پاکه

ولی فرهنگ ها و تفکراتمون زمین تا آسمونه.۴ سال و نیم از آشنایی مون میگذره،۳ سال و نیمه زیر یک سقفیم.هنوز بعضی از رفتارهاش عصبیم میکنه.ی سری چیزا ک واس من خیلی مهمه واس اون بی ارزشه.و من حس میکنم سرم کلاه رفته.وقتی رفتار و کردار خانواده ش رو میبینم متوجه میشم بشدت فقر فرهنگی دارن و گول خوردم

خودش عادم خوبیه.دوسم داره.چشم پاکه ولی فرهنگ ها و تفکراتمون زمین تا آسمونه.۴ سال و نیم از آشنایی مو ...

یه نفر همه چیزش مثبت نیست دیگه هرکی یه سری ضعف هایی داره

یه نفر همه چیزش مثبت نیست دیگه هرکی یه سری ضعف هایی داره

درسته عزیزم.اینارو گفتم ک بدونی نباید بی گدار ب آب بزنی،صرفا واس اینکه از تنهایی درار و یک نفر دوستت داره بهش جواب بدی.همه جوانب رو بسنج.سطح فرهنگی سطح فرهنگی سطح فرهنگی بشددددددت مهمه.خانواده بشدت مهممممههه.یعنی شما نگو خودش عالی با خانواده ش کاری ندارم.خانواده ۵۰ درصد زندگیه.و بعد سطح اقتصادی.توقعتون از زندگی،اهدافی ک دارید.ببین هدفش چیه.برنامه ش چیه

همسر من کلا عادم بی هدفیه.مثل خانواده ش.با خودشون میگن ی نونی دراریم روزمون رو شب کنیم.همین

قناعت خوبه ولی ن اینکه بشینی تو خونه بگی نمیخورم و نمیپوشم تا همسرم تحت فشار روحی و روانی قرار نگیره.

قناعت با تن پروری فرق داره

خیلی وسواس ب خرج بده واس انتخاب همسر عزیزم

درسته عزیزم.اینارو گفتم ک بدونی نباید بی گدار ب آب بزنی،صرفا واس اینکه از تنهایی درار و یک نفر دوستت ...

مرسی عزیزم موافقم خیلی مهمه این چیزا درست میگی