2777
2789
عنوان

بغل میخام😐😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 42 پست
بلی.متاسفانه😶

یکی از دوستای منم همینطوری بود با اینکه تازه ازدواجم کردن ولی جدا از هم میخوابیدن برای منم خیلی سوال بود ولی هیچوقت ازش نپرسیدم 

خودش یه بار گفت رابطمون که تم‌وم میشه میریم تو اتاق خودمون جدا

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
وقتی مجرد بودی چیکار میکردی

با خیال راحت میخوابیدم

ولی وقتی پیشمه و بی توجهی میکنه دیگه انقد میرم تو فکر و اعصابم خورد میشه ک خوابم نمیبره 

وقتی عقد بودیم هم بهتر بودم حداققل پیشم نبود

ولی وقتی پیشم باشه تنها خوابم نمیبره

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخیییی  یه حرکت جانانه بزن پرتش کن کنار😂😂😂😂😂

حیف پسرم خوابه وگرنه با یک حرکت جانانه..البته بیدارم تا تختو ب قصد اب خوردن یا دس...شویی ترک کنه😏😏😏😂😂😂🤣🤣🤣

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
حیف پسرم خوابه وگرنه با یک حرکت جانانه..البته بیدارم تا تختو ب قصد اب خوردن یا دس...شویی ترک کنه😏😏 ...

پس در کمینی شیطوووون 😂

موفق باشی 😂

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
با خیال راحت میخوابیدم ولی وقتی پیشمه و بی توجهی میکنه دیگه انقد میرم تو فکر و اعصابم خورد میشه ک خ ...

بابا استارتر جون خیلی عاشقشی فک کنم😏😁من اصلا از بغل خوشم نمیومده از قدیم الایام ولی از شوخی گذشته خیلی درگیر نکن خودتو ی شبایی زودتر برو بخواب قبل اینکه شوهرت بیاد شاید کمتر بشه این حست..منکه عاشق شوهرمم دوتام‌بچه دارم ازش ولی موقع خواب با کسی شوخی ندارم بنده خدا اونم میدونه اصرار نمیکنه دیگه پتو هم مال منه اینم میدونه پا رو خط قرمزام نمیداره😁😂😉😉

پس در کمینی شیطوووون 😂 موفق باشی 😂

بدجور ولی اونم خواب هفت پادشاس تکون نمیخوره اصلااا میترسم جا بمونم خوابم ببره😢😭😁😂😂🤣🤣😘

یکی از دوستای منم همینطوری بود با اینکه تازه ازدواجم کردن ولی جدا از هم میخوابیدن برای منم خیلی سوال ...

من دخترم ک دنیا اومد بهونه گیریش شروع شد ک من باید برم سرکار نمیتونم با بچه..الان با اینکه یکسالش دخترم شده.همونطوری عادت کرده.ب خوابش حساسه ب جای خوابش هم حساسه.اینقد نق نق میکنه ک رو تخت مث بچه ها میخاد همه جا برای خودش باشه.و من نمیتونم تکون بخورم.منم جدا بخابم راحتترم

بابا استارتر جون خیلی عاشقشی فک کنم😏😁من اصلا از بغل خوشم نمیومده از قدیم الایام ولی از شوخی گذشته ...

اتفاقا زیادم عاشقش نیستم😂 درحد معمولی

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

یه خرس بزرگ برا خودت بگیر، هروقت باهات قهربود، خرستو بغل کن بخواب

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋