2777
2789
عنوان

بغل میخام😐😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 42 پست
من بر عکسم، میگم ولم کن دارم خفه میشم بزار بخوابم ،تازه دوست دارم تخت مال خودم تنها باشه، از این ور ...

وای همزادمو پیدا کردم😂😂اصلا شوهرم تا تختو برای ی لحظم ترک‌کنه جاش اشغال شده😂🤣🤣خیلی جالبه خودم اصلا نمیفهمم صبح میبینم تو هال پذیرایی خوابیده میپرسم‌میگه دیشب ب جام شبیخون زدی دلم‌نیومد بیدارت کنم رفتم اونور خوابیدم😁😁😁

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
وای همزادمو پیدا کردم😂😂اصلا شوهرم تا تختو برای ی لحظم ترک‌کنه جاش اشغال شده😂🤣🤣خیلی جالبه خودم ا ...

خوش ب حالت

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای همزادمو پیدا کردم😂😂اصلا شوهرم تا تختو برای ی لحظم ترک‌کنه جاش اشغال شده😂🤣🤣خیلی جالبه خودم ا ...

خدایی خیلی کیف میده ،صبح زود که می ره سر کار آغاز پادشاهی منه ،واسه خودم غلت میزنم 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
خدایی خیلی کیف میده ،صبح زود که می ره سر کار آغاز پادشاهی منه ،واسه خودم غلت میزنم 

آره خیلی😍😍 من بعضی وقتا از نصف شب پادشاهیمو آغاز میکنم😂😂😊

ما که سر پتو جنگ داریم 

من بکش اون بکش 

آخرم دورتادور خودم میپیچم 

اون بیچاره هم میمونه بی پتو،یخ میزنه 😂😂😂😂

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
ما که سر پتو جنگ داریم  من بکش اون بکش  آخرم دورتادور خودم میپیچم  اون بیچاره هم م ...

وای منم ی همزاد دیگه😁😁 کی گفته ادم ی همزاد داره😂😂

وای منم ی همزاد دیگه😁😁 کی گفته ادم ی همزاد داره😂😂

چطوری همزاد مننننن😂😂😂😂😂

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
نقطه ضعفتو فهمیده اذیتت میکنه چطور میتونی ازش بدت بیاد اما بغلش بری من اونجور وقتا انرژیزمنفی و دافع ...

خب خوابم نمیبره اونجور! به حرف اسونه ولی فک کن تا صب نخوابی! ادم پدرش درمیاد

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک