2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن 👶👶👶

23939 بازدید | 30 پست

یه سوال داشتم.

موقع از پوشک گرفتن کوچولوهاتون به راحتی مثل قبل برای عمل دفع می رفتن.

.

.

پسر من خودشو نگه میداره. الان ۱ ماهه گذشته به ترفندای مختلف می برم. شما هم این مشکلو داشتین؟

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

چند سالشه

معمولا چند ماه طول میکشه پسر من از 2سال 5ماه تا 2 سال و 9 ماه طول کشید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترمو میخام از پوشک بگیرم ، میبرمش دسشویی جیش نمیکنه ،انگار خودشو نگه میداره تا تو پوشک جیش کنه

چند سالشه؟؟

جیش یا پی پی؟

چند سالشه معمولا چند ماه طول میکشه پسر من از 2سال 5ماه تا 2 سال و 9 ماه طول کشید

۳ سال و ۲ ماهشه.

یعنی برای دفع خودشو نگه میداشت؟

من در این مورد تجربه ای ندارم خودم اما اطلاعاتم بد نیست

اصلا بهش فشار نیار چون آسیب روانی خیلی جدی میبینه

فقط با مهربونی تشویقش کن و با دادن غذاهای ملین مثل ملون شکمشو همیشه نرم نگه دار

اره دارم....نگهمیداره یبوست مبشه....اصلاا واس پی پی نمیاد دستشویی گوشه اتاق سر پا تو شرت کارشو میکنه بعد اعلام میکنه...جیشو مشکلی نداریم ...سه سالش...دو سالو ۸ ماهش بود از پوشک راااحت جیشو گرفتم ولی پی پی نممیاد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من در این مورد تجربه ای ندارو خودم اما اطلاعاتم بد نیست اصلا بهش فشار نیار چون آسیب روانی خیلی جدی ...

دائم ملین میدم. اما خب خیلی خوب نیست. عادت میکنه رودشون.

اره دارم....نگهمیداره یبوست مبشه....اصلاا واس پی پی نمیاد دستشویی گوشه اتاق سر پا تو شرت کارشو میکنه ...

پسر من نگه میداره و من همش دلهره یبوست دارم. اعصابم بهم ریخته.

۳ سال و ۲ ماهشه. یعنی برای دفع خودشو نگه میداشت؟

نه تو شلوارش جیش یا پی پی میکرد

الان که یاد گرفته بخاطر بازیگوشی هاش نگه میداره که نهایت بزور میبرمش

ببر هر وقت میبینی داره ولی نگه میداره تا تخلیه کنه

دیر اقدام کردی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه تو شلوارش جیش یا پی پی میکرد الان که یاد گرفته بخاطر بازیگوشی هاش نگه میداره که نهایت بزور میبرم ...

یعنی می بردی اونوقت انجام میداد؟

دائم ملین میدم. اما خب خیلی خوب نیست. عادت میکنه رودشون.

چاره ای نیست عزیزم

غذاهای ملین نه دارو. داروهاش مضرن

دکتر هلاکویی میگه از تولد تا 100 سالگی جدیترین مشکلی که یه انسان میتونه پیدا کنه مشکل مربوط به دفع ه

واسه همین میگم فقط تشویقش کن و صبور باش که مشکل پیدا نکنه توی بزرگسالی

پسر من نگه میداره و من همش دلهره یبدست دارم. اعصابم بهم ریخته.

من ملین میدم گاهی و کلا هواسم ب غداش هست سالاد کاهو کیوی خیار اب تو روز بهش زیاد میدم...حتی میفهمم میخواد پی پی کنه میگم بیییا بریم بشینیم بیاد بیرون میگه نههه میره گوشه کنار کارشو تو شرت مبکنه بعد میگه بریم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.