2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن 👶👶👶

| مشاهده متن کامل بحث + 27082 بازدید | 30 پست
یعنی می بردی اونوقت انجام میداد؟

ببین اوایل همش تو شلوارش جیش و پی پی میکرد و نمیگفت

دیگه زمانش اومد دستم فوری میبردمش دستشویی یا مثلا میدیدم یکم بخودش میپیچه میفهمیدم جیش داره دیگه میبردمش تا کم کم عادت کرد به دستشویی بعد باز پی پی شو نمیگفت و اونم همینجوری کم کم عادتش دادم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چاره ای نیست عزیزم غذاهای ملین نه دارو. داروهاش مضرن دکتر هلاکویی میگه از تولد تا 100 سالگی جدیتری ...

سعی می کنم ناراحتیمو بروز ندم. 

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ملین میدم گاهی و کلا هواسم ب غداش هست سالاد کاهو کیوی خیار اب تو روز بهش زیاد میدم...حتی میفهمم م ...

خب نباید به حرفش گوش بدی که! 

واسه همین میگم دیر اقدام کردی الان سرخود تر شده

میبینی دستشویی داره بغلش کن ببر سرویس بزور حتی گریه بگو باید کارتو کنی و باهاش ملایم رفتار کن و براش کیکی آبمیوه ای یا چیزی که دوست داره بذار که کارشو کنه بهش بدی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
هر دو  سه سالش میشه چند روز دیگه

اولش حساسیت زدایی کن به نظرم.

عمل دفع یکی دیگه ببینه.

بعد محتویات پوشکشو با خودش بریز توالت و سیفون بزن.

بعد بگو مامان پی پی منتظرن بچه هاشونو بغل کن.

و توضیح اینکه همون غذاها هستن که یه بخشش میان بیرون برن دریا آب و غذای ماهیا شن.

جایزه و برچسب هم موثره.

و ابتدا ملین بدیم تا راحت باشن.

برای من تاحدی کمک کرد.

خب نباید به حرفش گوش بدی که!  واسه همین میگم دیر اقدام کردی الان سرخود تر شده میبینی دستشویی ...

پسر من ماشالله درشته اصلا توان بغل ندارم الان ۱۸ کیلو هست قدشم بلنده از همسالانش..پدرش بردش ی سری اینجوری گریه کردو کاری هم نکرد در نهایت خودشو نگهداشت یبوستی شد....جیشو قششنگ اعلام میکنه ولی پی پی رو نه...جایزه بای بای با پیپی انجام دادیم حتی جایره ی ماشین اوردم جلو چشمش بالا کمد ک ببینه ولی بی خیال جایزه شد....هررر سری هم قول میده ...میگم شرت نبابد کثیف بشه دیگه برات نمیخرم  میگه بشورش....ی مدت حرص خوردم فعلا رها کردم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پسر من ماشالله درشته اصلا توان بغل ندارم الان ۱۸ کیلو هست قدشم بلنده از همسالانش..پدرش بردش ی سری ای ...

من از اول با بچه ام رک بودم و اگه به حرفم گوش نمیداد دعواش میکردم که بدونه کارش زشته

خیلی گریه میکرد و کارشو انجام نمیداد وقتی دید کوتاه نمیام مجبور شد چون بهش میگفتم پی پی کن مامان وگرنه همینجا میمونی عزیزدلم😁😁

دیگه گوش داد و کارشو میکرد

از پوشک گرفتن کودک از نظر دکتر هلاکویی

بچه باید بین 1 تا 3 سالگی به این نتیجه برسه که عمل ادرار و مدفوع من عادیه عادیه عادی است. هیچ بچه‌ای قرار نیست خودشو نگه داره چون با نگه داشتن کل سیستم عصبی به هم می‌ریزه. یعنی اصولا مغزی که قراره رشد کنه به یک باره خودش رو جمع می‌کنه و یخ میزنه. از این جاست که کله شقی و لجبازی به وجود میاد، خسیسی به وجود میاد، بدجنسی به وجود میاد، کینه‌‌توزی درست میشه، زمینه برای افسردگی، اضطراب و خشم ایجاد میشه. خجالت کشیدن، شکاک بودن، کمبود حرمت نفس همه اینها تحت تاثیر مدفوع است. یعنی مهمترین چیزی که پدر و مادر باید بدونن آموزش توالت بچه است. پس والدین بایستی به خوبی با بهترین زمان از پوشک گرفتن کودک و نحوه از پوشک گرفتن بچه آشنا باشند.

بزرگترین خطر و آسیبی که ما در دوران کودکی داریم بین 1 تا 3 سالگی در مورد مدفوع کودکان است. یعنی هیچ دوره‌ای از زندگی و هیچ موضوع واحدی این همه تاثیر بد و منفی نمی‌گذارد. و پدر و مادر باید با یک دقت ویژه این موضوع را حل کنند و نگذارند کار بالا بگیرد. برای اینکه سیستم عصبی و مغز آسیب می‌بینه.

به همین جهت است که پیشنهاد من این است که بچه ها بیان توی دستشویی پدر و مادر. هیچ جنسیت هم مهم نیست. خیلی برخورد عادی باشه و بعد هم پدر و مادر این موضوع رو خیلی راحت باهاش برخورد کنند. اگر مشکلات فیزیکی وجود داره دکتر کمک کنه و معده بچه ( یا به هرحال جهاز هاضمه اش) رو انقدر رقیق نگه دارند که هیچ مشکلی نداشته باشه و به مرحله یبوست نرسه و در این زمینه از نظر پزشکی اگر لازم بود کمک کنه.

اگر به من بگویند در بزرگسالان در پنجاه ساله‌ها 10تا مشکل وجود داره، بیشترین آسیب کجاست؟ میگم 1 تا 3 سالگی در عمل دفع. هیچ حادثه ی دیگه ای در زندگی اینقدر مهم نیست. و به همین جهت است که موضوع به این مهمی رو هم باید دانست و هم باید به درستی باهاش برخورد کرد. اینکه هم شما بیشتر بدونید و هم یک فرد آگاه متخصص رو در کنار خودنون داشته باشید و این مشکل رو به قول معروف یک بار برای همیشه شرش رو بکنید. اصل سلامتی امنیت و آرامش فرزندتان است. همه اینها رو به صورت کامل در سی دی تولد تا ۳ سالگی توضیح داده ام.

خطرناکترین دوره زندگی، مساله اموزش مدفوع (به کودک) است. هیچ ضربه و آسیبی بالاتر از اون نیست. تا زمانی که به اندازه‌ی کافی اطلاعات نگرفتید به هیچ وجه اقدام به از پوشک گرفتن بچه نکنید. این ضربه‌ها رو با هزار ساعت تراپی هم نمی‌توان جبران کرد     

من از اول با بچه ام رک بودم و اگه به حرفم گوش نمیداد دعواش میکردم که بدونه کارش زشته خیلی گریه میکر ...

من خیییلی راااحت سه روزه از پوشک و جیش گرفتمش حتی پستونک ۱۸ ماهگی و شیشه شیر سه سالش ک تمام شد گرفتم کنار اومو ولی اینو اصلاااا قبول نمیکنه خودشو از گریه ب  هلاکت میرسونه  و تا قاطی میکنم میگم دیگگه تو شرتت نباید کنی کلااا سه روز پی پی نمیکنه بعد غم نکردش میاد سراغم و راضی میشم تو شرتش کنه حداقل شکمش قشنگ میاد جلو اخلاقش عوض میشه خوراکش کم مبشه تحرکتش کم میشه حتی میگم بریم پارک میگه نهههه ولو رو تشکش و قشنگ مقاومت میکنه ک نیاد و شرت کثیف نشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
از پوشک گرفتن کودک از نظر دکتر هلاکویی بچه باید بین 1 تا 3 سالگی به این نتیجه برسه که عمل ادرا ...

آخه راه حل نمیدن که فقط پند. خب چیکار باید بکنیم.

من هنوز به این مرحله نرسیدم عزیزم و کم کم سی دی ایشونو گوش میکنم چون وقت ندارم اما فکر کنم توی سی دی گفته باشن

اصلی ترینش همین بود که گفتن بچه بیاد توی دستشویی پدر و مادر و عمل دفعشونو خیلی عادی ببینه

البته این خیلی سخته😅

من هنوز به این مرحله نرسیدم عزیزم و کم کم سی دی ایشونو گوش میکنم چون وقت ندارم اما فکر کنم توی سی دی ...

ممنون گلم محبت کردی. حتما ویساشو گوش میکنم.  

دکتر پسر من گفت تمرین کنید در نهایت نشه بره ی متخصص مغزو اعصاب گودکان برسی بشه حالا چه برسی نمیدونم...اطرافیانمم میگن خوووب میشه حالا کی خدا داند...وقتایی هم ک خودم باید برم دستشویی بهش اعلام میکنم میگم بیاد ببینه....حتی بچه هم سنو سالش دارم ک خونشون رفتیم اون بچه رعت پی پی کنه بهش گفتم ببین ب مامانش گفت و رفت پی پی کرد تو دستشویی...جایزم حتی اورد جلو چشمش وسوسه نشد

دکتر پسر من گفت تمرین کنید در نهایت نشه بره ی متخصص مغزو اعصاب گودکان برسی بشه حالا چه برسی نمیدونم. ...

بچه با بچه فرق داره. گاهی از هوش بالاشونه. نگران نباش. بالاخره که درست میشه.