2777
عنوان

چیکار کنم؟؟؟؟

143 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من یه دختر خاله دارم که زیاد مذهبی و اینا نیس و خیلی راحت و آزاده ولی حالا بنا به دلایلی تو یکی از همایش های دینی شرکت میکنه هر هفته...چند روز پیش بهم گفت من میرم سخنرانی و این حرفا...بعد از اینکه یه عالمه تعجب کردم گفتم عه دوست دبستان من زهرا(حدودا سه چهار ماهه بعد از این همه سال دیدمش و با هم تو این مدت کم بعد از مدت ها در تماسیم) اونم میره این سخنرانی ‌‌‌....حالا امروز که رفته بود سخنرانی بهم زنگ زد گفت شماره زهرا رو بده میخوام ببینمش (اون موقع که دبستان بودم چند باری زهرا دختر خالمو دیده بود)این دختر خاله ی من گیر داده بود که میخوام زهرا رو ببینم و شمارشو بده منم بهش گفتم شاید راضی نباشه و شمارشو ندادم...

اخه دختر خالم همه حرف چرت و پرتی میزنه ولی زهرا خیلی مذهبی و فازش کلا با دختر خالم فرق میکنه دلم نمی خواد همدیگه رو ببینن ولی دختر خالم که یه دهه هشتادیه 😐حتی تو اونجا داد زده فامیلیو زهرا رو تا پیداش کنه...

منم به زهرا پیام دادم گفتم که امروز رفتی همایش گفت اره گفتم دختر خالم میخواس ببینتت اما قسمت نشد و این حرفا...زهرا هم گفت عه پس شمارشو بده منم بحثو عوض کردم بعد از چنتا پیام گفت خوب شماره ی منو بهش بده ینی آبروم رفتاااااا....گفتم هفتع ی دیگه منم میام خودم بهت زنگ میزنم گفت باشه...

ولی خوب اولا دلم نمی خواد این دوتا همدیگه رو ببینن به همون دلیلی که گفتم دوما نمی خوام باهم در تماس باشن چون دختر خاله ی من ها تمام مخاطبای گوشیش پیام میده و کلا دلش میخواد با همه در ارتباط باشه اگع شماره همدیگه رو بگیرن دختر خالم از فاز خودش میگه و دوستم دیدش نسبت به من عوض میشه سوما من نمی تونم برم اون همایش چون کنکوریم اصن اکه هم برم روزای بعد که نمی تونم برم بعد اینا همدیگه می بینن....

دوستم یه سال از من بزرگ تره و نامزد داره من ۱۹سالمه دختر خالمم ۱۷ سالشه

حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....

بنظر من همه اینا توجیهه خودته انگار حسودیت میشه دخترخاله با دوستت دوست بشه

چون هیچکس کسی رو از روی دخترخالش قضاوت نمیکنه

دوستو خود آدم انتخاب میکنه ولی فامیل انتخابی نیست

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من همه اینا توجیهه خودته انگار حسودیت میشه دخترخاله با دوستت دوست بشه چون هیچکس کسی رو از روی ...

ن بابا این حرفا چیه میزنی....من فقط نمی خوام دوست دبستانمو از دست بدم چون خیلی دوسش دارم همین....

ن بابا این حرفا چیه میزنی....من فقط نمی خوام دوست دبستانمو از دست بدم چون خیلی دوسش دارم همین....

خب دیگه

دوست دبستانتو چرا ازدست بدی 

دوستای قدیمی هیچوقت از دست نمیرن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

خب بذار همو ببینن چی میشه مثلا ،اصلا دختر خاله ت هم پشت سرت حرف بد بزنه به دوستت ،دوستت هم عقل داره میدونه تو چجور دختری هستی دیگه ،بعدشم اگه از دختر خاله ت خوشش نیاد خودش بهش میگه بالاخره اون بهتر تشخیص میده فازشون بهم میخوره یا نه 

خب دیگه دوست دبستانتو چرا ازدست بدی  دوستای قدیمی هیچوقت از دست نمیرن

خب چون نمی خوام اون فکر کنه منم مث دختر خالم فکر میکنم چون اون ادم مذهبی ایه‌ و خیلی و خیلی چیزا واسش مهمه..‌‌

زیادی حساس شدی 

خواهر با خواهر ممکنه فرق داشته باشه هم عقاید مذهبی هم چیزای دیگه حالا اینکه دخترخاله س خب عقایدش با شما فرق داره قرار نیس از رو دختر خاله شما رو قضاوت کنن

خب چون نمی خوام اون فکر کنه منم مث دختر خالم فکر میکنم چون اون ادم مذهبی ایه‌ و خیلی و خیلی چیزا واس ...

اگه دوستت روت شناخت کامل داشته باشه مطمئن باش همچنان دوست وفادارت می مونه.نگران نباش چون خودت میگی از دبستان دوست بودین پس خیلی وقته همدیگرو میشناسین.