2777
2789
عنوان

شیر خشک ببلاکar

66 بازدید | 8 پست

من دیرور برا دخترم گرفتم همش کف میکنه تو شیشه و بزور از شیشه درمیاد کلی هم حروم میشه.شما هم اینطورید.؟

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تا درستش میکنی همون موقع بهش بدی بخوره. وقتی میمونه غلیظ میشه به زور میشه خوردش

راست میگن وزن گیری باهاش خوب نیست ؟؟

عاااالیه . کی گفته . حرف نداره. الکی میگن من که  دیدم وزن گیریش و روی بچه م...

ممنون دوست گلم.تو نت خوندم خیلی استرس گرفتم اخه دخترم تازه با نان ی کم وزن گرفته بود ولی چون بالا میاورد عوض کرد دکتر

ممنون دوست گلم.تو نت خوندم خیلی استرس گرفتم اخه دخترم تازه با نان ی کم وزن گرفته بود ولی چون بالا می ...

شیرش حرف نداره تنها شیری هست که بالا اوردن دخترت باهاش تموم میشه . بهش شک نکن. من پسرم یکسالش شده همچنان دارم همین و بهش میدم 

شیرش حرف نداره تنها شیری هست که بالا اوردن دخترت باهاش تموم میشه . بهش شک نکن. من پسرم یکسالش شده هم ...

بخدا استرس گرفته بودم انقد این پیام هارو خوندم اخه دخترم 2700 به دنیا اومد بعد همششیر خودمو دادم 16 روزش که بود شد 2500 منم دیگه شیر خشک دادم خودم هنوزم شیرم بی نهایت کمه با اینکه دخترم مک هم میزنه.الان 44 روزشه تازه شده 3400 خیلی واسه وزنش حساسم حالا اینو عوص کردم که دیگه بالا نیاره

بخدا استرس گرفته بودم انقد این پیام هارو خوندم اخه دخترم 2700 به دنیا اومد بعد همششیر خودمو دادم 16 ...

وزنش عالیه نگران نباش . همه چی و بسپار به خدا و برای چیزای الکی حرص نخور .  .همه چی به اصول خودش و به موقع خودش روی روال داره انجام میشه. پس نگرانی رو از خودت دور کن