2777
2789
عنوان

اونایی ک دندون درد دارن بیان

741 بازدید | 9 پست

الان 3روزه. قرص میخورم...تااینک ژل مسکن سیمودنت اورد مامانم عوارضم نداره انگار امپول بی حسی زدی..گفتم اگ کسی دندونش درد میکنه بزنه عالیه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲سال پیش دندونم عصب کشی کردم بعد عصب کشی گاهی دردمیومد اما خیلی کم.۲ماه دردش بیشتر شده رفتم عکس گرفتم میگن دندونم سالمه.شاید درد از دندونهای اطرافش باشه حالا باید دندونهای دیگر بپوکونم تا شاید از درد راحت شم در حالیکه مطمئنم همان دندونم دردداره

من ۲سال پیش دندونم عصب کشی کردم بعد عصب کشی گاهی دردمیومد اما خیلی کم.۲ماه دردش بیشتر شده رفتم عکس گ ...

افرینننن منم دقیقا همین مشکلو دارم عصب کشی کردم..ولی ی تیکع ابسه سفید مونده.دکترم گف برو پیش متخصص عصب کشی ریشه..منم بیخیال شدم میخوام ایمپلنت کنم.دندونی ک دوبار عصب کشی بخواد دیگ نمی ارزه نگهش داری ک البته برا من ی تیکس فقط😔👊