2777
2789
عنوان

خانومای چاق و تپل مپل بیاید🤰

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶۳قد ۱۶۰یه هفته اصلا برنج وشیرینی گذاشتم کنار کالری شماری هم میکنم الان میگن وزنت استپ کرده باید ...

کاش کنارش باشگاهم میرفتی

ایروبیک عالیه اگه هم زمان با رژیم باشه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
نمیشه باشگاه برم فدات

توخونه انجام بده

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
@tahereh7373   😘

😘😘😘مچکرم بانو 

من روزی نیم ساعت تو خونه پیاده روی میکنم از اتاق تا پذیرایی 

قند و شیرینی و به حداقل رسوندم 

کدو خورشتی عالیه البته گرونم شده

میشورم رنده میکنم آبلیمو میزنم میخورم 

ورزش کششی هم انجام میدم 

سه سایزم خیلی خیلی خوب شده اما وزنم زیاد تغیری نکرده البته من تا یه کوچولو حرص بخورم ۴ کیلو اضافه میکنم 

😘😘😘مچکرم بانو  من روزی نیم ساعت تو خونه پیاده روی میکنم از اتاق تا پذیرایی  قند ...

سایز خیلی بهتره که! باریک الله واقعا

من یه روش دیگم بلدم ولی روشای من به معده آسیب میزنه😂

بله سایز مهمه اما خب وزن پایین بیاد عالیه  چی هست ؟؟؟؟؟؟

صبحا ناشتا نصف لیوان آب ولرم بریزی نصف لیوانم آب لیمو.

آخرشب موقع خوابم همینکارو کنی.بعداز یه مدت واااضح نتیجه میده

ماه رمضون چاق میکنه یا لاغر  به نظر شما ؟؟؟ من افطار و شام ۷۰۰ اینا میخورم  سحری ...

من استعداد چاقیم خیلییی بالاس

ماه رمضونم همیشه چاقم میکنه ولی واسه جلوگیری

افطار و شاممو یکی میکنم که فقط یه وعده خورده باشم.سحری هم نمیخورم مگراینکه خیلی گشنم بشه یه لقمه یه چیزی میخورم و تمام

صبحا ناشتا نصف لیوان آب ولرم بریزی نصف لیوانم آب لیمو. آخرشب موقع خوابم همینکارو کنی.بعداز یه مدت و ...

آره این روش عالیه من قبلا باشگاه میرفتم مربی بهمون میگفت میخوردیم ولی تغییر کردم 

من فعلا نمیتونم آبلیمو بخورم چون یبوست میاره 

من استعداد چاقیم خیلییی بالاس ماه رمضونم همیشه چاقم میکنه ولی واسه جلوگیری افطار و شاممو یکی میکنم ...

منم استعداد چاقیم حرف نداره 😂😂😂😂حتی اگه مثل بهلول دود بخورم چند کیلو اضافه میکنم 

منم پارسال چاق شدم بعد ماه رمضون 

خوب میکنی 

سحری هم بخور اما خیار کاهو کلم سفید اینا بخور 

آره این روش عالیه من قبلا باشگاه میرفتم مربی بهمون میگفت میخوردیم ولی تغییر کردم  من فعلا ن ...

میتونی میان وعده آلوخیس و اینجور چیزا بخوری که جلوی یبوستو بگیره