2777
عنوان

واکسن دو ماهگی

60 بازدید | 13 پست

امروز واکسن دوماهگی دخترمو زدم.خیلی خیلی کم شیر میخوره.دمای بدنش الان 37هست و هر 6 ساعت استامینوفن میدمش.

با اینکه از صبحی خیلی شیر نخورده ولی تند تند معده اش کار میکنه.انگار اسهال شده! 

ایا اینا طبیعی هست?

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

هر ۴ساعت دوبرابر وزنش بده

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در روز چند بار مدفوع داره؟

اگه تذکر حجاب مثلا از طرف شوهر، برادر و ... نشونه مشکل دار بودن ذهن طرف مقابله، پس طبق منطق خودتون بچه های مثلا ۲ سالتونو باید تو خیابون رها کنید و اگه این کارو نکنید یعنی خودتون بچه دزد و متجاوزید و در اصل به خودتون شک دارید. شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

مواظب باش شده بزور شیرش بده چون بیرون روی داره بدنش کم آب میشه خدایی نکرده

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
در روز چند بار مدفوع داره؟

کلا بعد هر شیر خوردن شکمش کار میکنه ولی امروز درست و حسابی که شیر نخورده ولی همش معده اش کار میکنه و باد داره

مواظب باش شده بزور شیرش بده چون بیرون روی داره بدنش کم آب میشه خدایی نکرده

نمی خوره.نمیفهمم چکارش کنم.فعلا که تب نکرده.فقط همین که شیر نمیخوره و معده اش اینجور تند تند کار میکنه نگرانم کرده

کلا بعد هر شیر خوردن شکمش کار میکنه ولی امروز درست و حسابی که شیر نخورده ولی همش معده اش کار میکنه و ...

فک کنم ۴تا ۵ بار در روز طبیعیه

اگه تذکر حجاب مثلا از طرف شوهر، برادر و ... نشونه مشکل دار بودن ذهن طرف مقابله، پس طبق منطق خودتون بچه های مثلا ۲ سالتونو باید تو خیابون رها کنید و اگه این کارو نکنید یعنی خودتون بچه دزد و متجاوزید و در اصل به خودتون شک دارید. شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

نمی خوره.نمیفهمم چکارش کنم.فعلا که تب نکرده.فقط همین که شیر نمیخوره و معده اش اینجور تند تند کار میک ...

با قطره چکون بهش بده

هر 6 ساعت میدم.فعلا تب نداره.از چند درجه به بالا تب حساب میشه?

۵\۳۷به بالا

ندارم.میشه قطره چکون ویتامین ا.د رو بردارم?

اره

امشب لباساشو کم کن