2777
2789

؟ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دا‌شتم، حدودا سه سال قبل با سونوگرافی فهمیده بودم، هیچ علائمی نداره، تا وقتی یکی باشه خطری هم نداره، ولی باید هرچندماه میرفتم سونو و کنترل میکردم که بیشتر نشه که من دیگه نرفتم !

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
من دا‌شتم، حدودا سه سال قبل با سونوگرافی فهمیده بودم، هیچ علائمی نداره، تا وقتی یکی باشه خطری هم ندا ...

همسرم امروز رفته یکی داره اون آقایی که سونوکرده گفته اشکال نداره ولی خودم خیلی میترسم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
همسرم امروز رفته یکی داره اون آقایی که سونوکرده گفته اشکال نداره ولی خودم خیلی میترسم 

نترس عزیزم، هیچ اشکالی نداره، منم سه سال پیش فهمیدم یکی دارم دیگه، چیزی نشده ... منتها من همون موقع یه سرچی تو گوگل کردم نباید بیشتر بشه ... شما هم واسه اینکه خیالت راحت شه برو از ویکی پدیا بخون 

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
نترس عزیزم، هیچ اشکالی نداره، منم سه سال پیش فهمیدم یکی دارم دیگه، چیزی نشده ... منتها من همون موقع ...

رفتم اصلا هیچی ننوشته

تو گوگل سرچ کن همانژیوم یا خال کبدی 

خوندم خیلی ترسیدم نوشته حتی ممکنه به پیوند نیاز باشه خیلی میترسم دوتا بچه کوچیک دارم خداکمکمون کنه ‌‌راستی مال همسرم 3سانته

خوندم خیلی ترسیدم نوشته حتی ممکنه به پیوند نیاز باشه خیلی میترسم دوتا بچه کوچیک دارم خداکمکمون کنه&n ...

عزیزم‌ به منم تو سونو گفتن که خال داره کبدم و ۱۳ میلیمتره 

میشه راهنمایی کنین منو ؟ همسرتون چیکار کرد ؟ 

عزیز میشه بگین براب همانژیوم همسرتون چه کردین ؟ مشکلی پیش نیاورده ؟ 

سلام خوبی عزیزم فعلا مرتب آنزیم کبدی رو کنترل میکنیم و سونو میدیم خوبه شکر خدا 

سلام خوبی عزیزم فعلا مرتب آنزیم کبدی رو کنترل میکنیم و سونو میدیم خوبه شکر خدا 

اندازشون تغییری کردن ؟ 

چتد وقته فهمیدین 

منم ۲ تا دارم خیلی میترسمم 

تورو خدا اگه راهی میدونی که کوچیک یا درمان بشن بهم بگو 

اندازشون تغییری کردن ؟  چتد وقته فهمیدین  منم ۲ تا دارم خیلی میترسمم  تورو خدا اگه ...

کوچیک که نمیشه سه تا داره یک سانت و دوسانت مدام ویتامین ای می خوره