2777
2789
عنوان

کادوی تولد یک سالگی

121 بازدید | 11 پست

سلام . شما برا یک سالگی بچه هاتون تولد گرفتین یا نه؟ چطوری؟ کیا بودن؟ اگه دوس دارین جشنتون رو توضیح بدین چیکارا کردین ممنون میشم. خودتون برا بچه کادو چی دادین؟ چیا خوبه؟

من یه جشن ساده گرفتم 

خواهراش بودن با دوستاش همه بچه سال 

ادم بزرگ نبود

کادو هم اسباب بازی اموزشی خریدم مخصوص یک سال

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

ما مختصر تو خونه گرفتیم اخه نه بچه میدونست چه خبره و چی شده نه خودم دلم میخاس اذیت بشه یه جشن ده نفره گرفتیم 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله گرفتم اول باید ببری آتلیه عکس تولد 1سالگی بگیری بعد خانواده نزدیک خودتو شوهرتو و دوستاتو دعوت کنی از این وسایل تولد یک سالگی ظروف یه بار مصرفو سالاد ماکارونی و نوشابه و الویه درست کن کادو هم بهترینش فعلا لباس زود براش چیزی دیگه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

من گرفتم خانواده شوهرم بودن بچه م تولد. ۳ سالگیش نزدیکه کلی ذوق داره و همش فیلم های تولد یک و. دو سالگیش نگاه میکنه

سال اول کادو نخریدم چون. عید براش هم کامیون بزرگو. هم سه چرخه بزرگ خریده بودم سال دوم چادر بازی

امسال هم ماشین بزرگ

خودم بچه ندارم اما برا داداشم گرفتیم حدود 40 نفر عمه هام و خاله هام و دایی هام بودن که بیشتر لباس و اسباب بازی و پول گیرش اومد مامانم هم براش بازی فکری گرفت و بابام یه موتور شارژی

من یه جشن ساده گرفتم  خواهراش بودن با دوستاش همه بچه سال  ادم بزرگ نبود کادو هم اسباب ب ...

چطوری همه بچه ها فقط بودن یعنی ماماناشون گفتی نیان؟ چی شد که نیومدن؟ منم دوس دارم بچه ها باشن بچم شاد باشه و خوش بگذرونن ولی خب ماماناشونم هستن دیگه چی بگم بهشون . نمیدونم چطوری برگزار بشه بهتره

چطوری همه بچه ها فقط بودن یعنی ماماناشون گفتی نیان؟ چی شد که نیومدن؟ منم دوس دارم بچه ها باشن بچم شا ...

بچه های ۱۲ سال اینا رو من دعوت کردم 

خواهراش ۱۴ سالشونه 

خودش دوست هم سن نداشت اون موقع

به مامانا بگو خودمون مراقب بچه هاییم و میتونید بذاریدشون برید 

راحت بگو که بخاطر کمبود جا 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
ما مختصر تو خونه گرفتیم اخه نه بچه میدونست چه خبره و چی شده نه خودم دلم میخاس اذیت بشه یه جشن ده نفر ...

منم دلم نمیخاد مفصل باشه آخه بچه هنوز نمیفهمه تازه راهم نمیره باید بغل باشه همش . ولی خب نمیخام بی تفاوت بگذره تولدش. موندم چیکار کنم

منم دلم نمیخاد مفصل باشه آخه بچه هنوز نمیفهمه تازه راهم نمیره باید بغل باشه همش . ولی خب نمیخام بی ت ...

ی کیک کوچیک یا خودت و همسرت جشن بگیرین نهایت پدربزرگ مادربزرگش ولی تنهایی بهتره راحتتر میتونی عکس بگیر ی اگه بچت خسته شد جشن خراب نمیشه ولی عوضش دوسالگیش توپ بگیر چون خیلی ذوق میکنه من عید فطر تولد دخترم 

ی کیک کوچیک یا خودت و همسرت جشن بگیرین نهایت پدربزرگ مادربزرگش ولی تنهایی بهتره راحتتر میتونی عکس بگ ...

به سلامتی. تولدش پیشاپیش مبارک .

آره خودم تنها راحت ترم . بچمم آرومتره اونطوری. همین بهتره  راس میگی نهایتا مادر بزرگ و پدر بزرگارو میگم بیان

به سلامتی. تولدش پیشاپیش مبارک . آره خودم تنها راحت ترم . بچمم آرومتره اونطوری. همین بهتره  را ...

ممنون همچنین شما