2777
2789
عنوان

کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 29 پست
موهای زائد هم تو صورتت داشتی؟یا تو بدنت چون یکی از علائمشه؟؟؟؟

تو صورتم نه

ولی رو سینه  و شکم اره.

اره علائمش میتونه باشه.

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
منم مجردم احساس میکنم کیست دارم علائمت چیه عزیزم؟

پارسال کیست ریز داشتم قرص ال دی مصرف کردم پریودم نامنظم بود که خوب شد سونو دادم بازم دیگه هیچ کیستی نداشتم که دیروز به خاطر درد پهلو سونو کامل دادم این کیستو نشون داد ولی این مدت جوش صورتم زیاد شد علاعم دیگه ای نداشتم کیست ریز یکم زیر دل درد میکنه 

خدا جونم کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال کیست ریز داشتم قرص ال دی مصرف کردم پریودم نامنظم بود که خوب شد سونو دادم بازم دیگه هیچ کیستی ...

ممنوونم😙ان شاالله که زود خوب بشی منم برم سونو بدم مشکلی نداشته باشم

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙

دوست گلم ،من تجربه ام در زمینه کیست خیلی زیاده و خیلی سال هست که دکترهای مختلف رفتم،داروهای مختلف خوردم و .... از من به تو نصیحت سریع زیر بار عمل نرو حتما حتما چند تا دکتر برو و ببین نظر اکثریت چیه؟خواهر من کیست ۹س داشت و پیش یک دکتر خوب رفت و گفت باید عمل بشی و عمل کرد ولی سال بعد باز کیست درآورد و پیش یک دکتر دیگه رفت دکتر دوم گفت اصلا نیاز به عمل نبوده و با ,hd،میشد راحت درمانش کرد

بعضی دکترها پولکی هستند و سریع عمل را پیشنهاد میدن،ولی بازم میگم پیش چند تا دکتر برو بعد تصمیم بگیر

دوست گلم ،من تجربه ام در زمینه کیست خیلی زیاده و خیلی سال هست که دکترهای مختلف رفتم،داروهای مختلف خو ...

این دکتر که رفتم فلوشیپ زنانه بازم دکتر میرم 

اصلا شرایط عمل کردن ندارم مادرم مریضه

خدا جونم کمکم کن
کرمانشاهم من

اگر میتونی بیا تهران و از امکانات اینجا استفاده کن.. 

دکترای بهتری داره تهران.

خواستی بگو برات دکترم رو معرفی کنم.

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
سلام عزیزم منم پارسال مثل شما بودم دکتر همینطور با دارو اومد جلو ج نداد... 3 سانت بود کیستم شد 8 ...

عزیزم عمل نکن،من کیست ۹سانت داشتم سه ماه پیش یه ورق ال دی خوردم،و کلی داروی گیاهی،پیاز درمانی،کلم بروکلی،کلی گرمی خوردم.

تو یک ماه کیستم شد کمتر از ۲سانت و چروکیده شد

طوری که دکترم وقتی سونوم کرد خیلی تعجب کرد گفت چیکار کردی،

الان متاسفانه بازم بعد مصرف یه ورق کلومیفن دچار کیست چهارو نیم سانتی شدم دکتر بهم ال دی داد،ولی نمیخوام بخورم

ودارم گیاه درمانی میکنم،به خودم میگم من که تونستم کیست ۹سانتی رو ازبین ببرم پس اینم بدون داروی شیمیایی ازبین میبرم و حداقل این شانسو از خودم نمیگیرم شاید تونستم همین ماه با دعای شما باردار شم

ناگفته نمونه که تو همون ماه که کیست ۹ سانتی داشتم چند بار از درد رفتم بیمارستان ،و چک میکردم که مبادا پیچ خورده باشه،فقط سنگین بلند نکن،حرکت ناگهانی نداشته باش،و قرص ال دی حتما بخور چون سایزش بزرگه و از طب سنتی و پیاز درمانی....غافل نشو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم عمل نکن،من کیست ۹سانت داشتم سه ماه پیش یه ورق ال دی خوردم،و کلی داروی گیاهی،پیاز درمانی،کلم بر ...

سلام عزیزم

انشالله

من پارسال عمل کردم.