آرادآیسل مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 416 عنوان کیست 223 بازدید | 29 پست سلام خانوما دیروز سونو دادم یه کیست8/5سانتی تو تخمدانمه دکتر رفتم گفت اگه میخوای تا عملت کنم نمیخوایم ولش کن اگه بدشانس باشی پیچ میخوره اورژانسی باید عملت کنن به نظرتون چیکار کنم کسی اینجور بوده من مجردم هستم خدا جونم کمکم کن 1398/02/18 | 09:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 سلام عزیزممنم پارسال مثل شما بودمدکتر همینطور با دارو اومد جلو ج نداد...3 سانت بود کیستم شد 8 سانت و عمل واجب شدمحتما عمل کن پیش هر دکتری هم نرو.. من خواستی بگو دکترم معرفی کنم. عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده
گیسوکممممند عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2202 منم مجردم احساس میکنم کیست دارم علائمت چیه عزیزم؟ خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
ارغواان عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 518 برو دکتر طب سنتی خودت رو درگیر عمل نکن اگه تهرانی ادرس بدم محجبه باش بانو بگذار در بزنند و پشت در بمانند
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 منم مجردم احساس میکنم کیست دارم علائمت چیه عزیزم؟ سونو بده و پیش دکتر خوب برواحساسی نمیشه فهمید عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده
گیسوکممممند عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2202 سلام عزیزم منم پارسال مثل شما بودم دکتر همینطور با دارو اومد جلو ج نداد... 3 سانت بود کیستم شد 8 ... عزیزم میشه بگی علائمت چی بود درد داشتی تو ناحیه تناسلی؟؟؟ خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
مارال۷۲بانو عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2304 چون سایز کیستت بزرگ شده.بهتره عمل کنی چون به من قرص دادن که بخورم و کیست آب بشه ولی با قرص رفع نشد.و کیست ترکید و اورژانسی منو بردن اتاق عمل
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 برو دکتر طب سنتی خودت رو درگیر عمل نکن اگه تهرانی ادرس بدم من رفتم طب سنتیجواب نگرفتم بدترم شد.دکترشم سرشناس بود و خودش گفت کیستت باید عمل بشه به دارو گیاهی ج نمیده عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 عزیزم میشه بگی علائمت چی بود درد داشتی تو ناحیه تناسلی؟؟؟ نه اوایلش درد نداشتمولی نزدیکای عملم موقع پریود درد میگرفت عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده
گیسوکممممند عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2202 سونو بده و پیش دکتر خوب برو احساسی نمیشه فهمید اره دکتر چند وقت پیش برام نوشت سونو ولی هنوز نرفتم...بیشتر وقتا درد دارم البته گذرا زیر دلمم همینطور خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
گیسوکممممند عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2202 نه اوایلش درد نداشتم ولی نزدیکای عملم موقع پریود درد میگرفت ممنونم😙 خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
آرادآیسل مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 416 عزیزم میشه بگی علائمت چی بود درد داشتی تو ناحیه تناسلی؟؟؟ نه اصلا درد نداشتم یکم پهلوام درد میکرد رفتم دکتر گفتم سونوگرافی کامل برام بنویس خدا جونم کمکم کن
طلا_هستم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3045 اره دکتر چند وقت پیش برام نوشت سونو ولی هنوز نرفتم...بیشتر وقتا درد دارم البته گذرا زیر دلمم همینطور وای من اینقدر استرسیم ک سریع میرم پیگیری میکنم.حتما پیگیر باش بعدا برات مشکل ساز نشهخصوصا مجردم هستی عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده
گیسوکممممند عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2202 نه اوایلش درد نداشتم ولی نزدیکای عملم موقع پریود درد میگرفت موهای زائد هم تو صورتت داشتی؟یا تو بدنت چون یکی از علائمشه؟؟؟؟ خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
گیسوکممممند عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2202 نه اصلا درد نداشتم یکم پهلوام درد میکرد رفتم دکتر گفتم سونوگرافی کامل برام بنویس چقدر هزینه ات شد عزیزم؟ خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙