2777
2789
عنوان

کیست

223 بازدید | 29 پست

سلام خانوما دیروز سونو دادم یه کیست8/5سانتی تو تخمدانمه دکتر رفتم گفت اگه میخوای تا عملت کنم نمیخوایم  ولش کن اگه بدشانس باشی پیچ میخوره اورژانسی باید عملت کنن به نظرتون چیکار کنم کسی اینجور بوده من مجردم هستم

خدا جونم کمکم کن

سلام عزیزم

منم پارسال مثل شما بودم

دکتر همینطور با دارو اومد جلو ج نداد...

3 سانت بود کیستم شد 8 سانت و عمل واجب شدم

حتما عمل کن 

پیش هر دکتری هم نرو.. من خواستی بگو دکترم معرفی کنم.

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مجردم احساس میکنم کیست دارم علائمت چیه عزیزم؟

سونو بده و پیش دکتر خوب برو

احساسی نمیشه فهمید

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      
سلام عزیزم منم پارسال مثل شما بودم دکتر همینطور با دارو اومد جلو ج نداد... 3 سانت بود کیستم شد 8 ...

عزیزم میشه بگی علائمت چی بود درد داشتی تو ناحیه تناسلی؟؟؟

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
برو دکتر طب سنتی خودت رو درگیر عمل نکن اگه تهرانی ادرس بدم 

من  رفتم طب سنتی

جواب نگرفتم بدترم شد.

دکترشم سرشناس بود و خودش گفت کیستت باید عمل بشه به دارو گیاهی ج نمیده

عزیزم میشه بگی علائمت چی بود درد داشتی تو ناحیه تناسلی؟؟؟

نه اوایلش درد نداشتم

ولی نزدیکای عملم موقع پریود درد میگرفت

سونو بده و پیش دکتر خوب برو احساسی نمیشه فهمید

اره دکتر چند وقت پیش برام نوشت سونو ولی هنوز نرفتم...بیشتر وقتا درد دارم البته گذرا زیر دلمم همینطور

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
اره دکتر چند وقت پیش برام نوشت سونو ولی هنوز نرفتم...بیشتر وقتا درد دارم البته گذرا زیر دلمم همینطور

وای من اینقدر استرسیم ک سریع میرم پیگیری میکنم.

حتما پیگیر باش بعدا برات مشکل ساز نشه

خصوصا مجردم هستی

نه اوایلش درد نداشتم ولی نزدیکای عملم موقع پریود درد میگرفت

موهای زائد هم تو صورتت داشتی؟یا تو بدنت چون یکی از علائمشه؟؟؟؟

نه اصلا درد نداشتم یکم پهلوام درد میکرد رفتم دکتر گفتم سونوگرافی کامل برام بنویس

چقدر هزینه ات شد عزیزم؟