2777
2789
عنوان

ترسیدن در خواب در بارداری 😣

2862 بازدید | 6 پست

سلام من هفته 31 هستم دیشب یه خواب ترسناک دیدم با ترس بیدار شدم، دیدم نی نیم هم داره لگد میزنه، نکنه ترسه من روش اثر بزاره خیلی نگرانم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه ساعت حرف زدم اومدم بفرستم تاپیک رو حذف کردی که 

نترس مامان خانمی هممون بالاخره یه روزی از ۹ ماه رو یا عصبانی شدیم یا ترسیدیم یا یه چیزی خورده به شکممون نی نی هامونم به موقع ش اومدن بغلمون

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
 یه ساعت حرف زدم اومدم بفرستم تاپیک رو حذف کردی که  نترس مامان خانمی هممون بالاخره یه ر ...

شرمنده دستم خورد عزیزم

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی اینجوری میشم، کوچولومم همون لحظه میترسه تکون میخوره

فکر میکنم طبیعیه، احساساتت روش تاثیر میذاره

خوابه نمیتونیم که کاریش کنیم، فقط وقت خواب یه قران بذار بالای سرت

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
دشمنت برو اهنگ شاد گوش کن بهشم فکر نکن هیچی نیس من تو بارداری یه شب خواب دیدم ادم فصایی زاییدم😁🤣

❤️❤️😂

من خیلی اینجوری میشم، کوچولومم همون لحظه میترسه تکون میخوره فکر میکنم طبیعیه، احساساتت روش تاثیر می ...

ممنونم