2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

| مشاهده متن کامل بحث + 7449 بازدید | 98 پست
خخخخخخ اره همین موهایی که نمیریزه یه جا تو زایمان میریزه  من ۵ ماهه زایمان کردم هنوز دارن میریز ...

عزیزم. ایشالا درمیاد بعدش.

حداقل یه نی نی ناز داری. 

من شدم آش نخورده دهن سوخته 

ایشالا خدا نی نی و موهات رو با هم برات نگه داره

ممنون روبی رز جونم. اتفاقا از همون موقع که شروع کردم این محلول رو زدم اطرافیان میگفتن موهات داره بدت ...

کوتاهی ربطی نداره اینو دکترا میگن

ولی کوتاه کنی حس بهتری نسبت به موهات داری

چشمانم را 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخخخ اره همین موهایی که نمیریزه یه جا تو زایمان میریزه  من ۵ ماهه زایمان کردم هنوز دارن میریز ...

دو تا... یکیشو بزن اینور.. یکیشو بزن اونور😁😁فرق باز کن

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
پریودتون منظمه؟

آره پریودم منظومه. اما تو دوران پریود موهام بیشتر می‌ریزه . فکنم ۴ سال پیش سونو دادم تخودانم پلی کیستیک بود که بعد از ی دوره درمان خوب شد خودش. اما همون موقع که پلیکیستیک بود تخمدانم هم پریودم منظم بود

آره پریودم منظومه. اما تو دوران پریود موهام بیشتر می‌ریزه . فکنم ۴ سال پیش سونو دادم تخودانم پلی کیس ...

تنبلی تخمدان ممکنه ی دوره ای درمان بشه امااگه ورزش نکنین تغذیه مناسب نداشته باشین بازم .....پریودنشدن ریزش مو رشد موی زائد اینا ازتنبلی تخمدانه 

تنبلی تخمدان ممکنه ی دوره ای درمان بشه امااگه ورزش نکنین تغذیه مناسب نداشته باشین بازم .....پریودنشد ...

ورزش حرفه ای نمیکنم. روی نیم ساعت خودم توی خونه. اصلا باشگاه اینا نمیرم.

پس من باید دکتر غدد برم دکتر پوست دکتر زنان

عزیزم. ایشالا درمیاد بعدش. حداقل یه نی نی ناز داری.  من شدم آش نخورده دهن سوخته  ایشالا ...

عزیزم ممنونممم. نگران نباش این ریزش مو بیشتر به خاطر کمبود ویتامین و ایناس. خواهر من رژیم‌گرفت باغر شه عیچی نمیخورد ریزش موی شدید پیدا کرد همه موهاش ریختن الان زیر نظر دکتر پوست داره دارو مصرف میکنه

رهای عزیز اگر مشکل دیگه ای نداری مثل اختلالات هورمونی، استرس و اضطراب،تغذیه نادرست....

پیشنهاد میکنم از محلول ماینوکسیدیل استفاده کن و شامپوی حاوی ماینوکسیدیل

محلول رو شبها بزن به سرت و بخواب 

خیلی نتیجش خوبه

عزیزم ممنونممم. نگران نباش این ریزش مو بیشتر به خاطر کمبود ویتامین و ایناس. خواهر من رژیم‌گرفت باغر ...

ممنونم. الان موهاش دراومدم یا اینکه دیگه ریزش ندارن.

راستش من رژیم نگرفتم. اما غذامو ی کم کمترش کردم.ولی هیچی حذف نشده. همون غذای همیشگی رو کمتر میخورم. 

رهای عزیز اگر مشکل دیگه ای نداری مثل اختلالات هورمونی، استرس و اضطراب،تغذیه نادرست.... پیشنهاد میکن ...

ممنونم مهستی جون.

نمی‌دونم راستش مشکلی دارم یا ن. باید آزمایش بدمو اما فکنم استرس رو دارم. ذاتا استرس دارم ی کمکی.

ولی این محلولم یادداشت میکنم برم از همون دکتر بپرسم و بگیرم. ممنون عزیزم.

بچه ها دعا کنید ریزشم متوقف شده.  حس بدیه وقتی نشستی فیلم میبینی یهو به مو می‌افته رو پای ادم