2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

| مشاهده متن کامل بحث + 7449 بازدید | 98 پست
باید تمام سعیمو بکنم که نریزه.💪💪💪.کچلی رو دوست ندارمممممم

مادری خیلی بیشتر از این چیزا رو ازت میگیره عزیزم  ودر عوض خیلی حس های شیرینه دیگه بهت میده

ان شاالله یه مادر سالم و قوی میشی 🌸

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا توی بارداری ریزش مو دارن..برا من کلا قطع شد.. شاید فقط ۱تار مو بیاد توی برس

نه اصلا تو بارداری ریزش مو متوقف میشه تا چهار پنج ماه بعد زایمان بدلیل هورمون های بارداریه ..رشد مو هم زیاد میشع

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
موهات که خوبه موها منو ندیدی انقدر ریخت تا به این وصع افتادم برو متخصص پوست و موی خوب اگه تهرانی ب ...

آره تهرانم عزیزم. من موهام خیلی پر بود. تا همین ۳ ۴ ماه قبل هم الان همش خالیه. بخصوص بعد از اینکه حنا و روغن زیتون و روغن نارگیل زدم بدتر هم شد. 

آره عزیزم.  اگه دکتر خوب سراغ داری بهم معرفی کن. دستم به موهام میزنم سفیدی سرم پیدا میشه. دلم میخواد گریه کنم الان. ببین اینو.اینجاها همه مو بود تا دو سه ماه قبل

آره تهرانم عزیزم. من موهام خیلی پر بود. تا همین ۳ ۴ ماه قبل هم الان همش خالیه. بخصوص بعد از اینکه حن ...

برای من خیلی بدتر از شماست موهای من خیلی خوشکل و پر بود

ببین برای تو وضع حاد نرسیده همین اللن اقدام به درمان کنی جلوگیری میشه 

دکتر محمد علی نیلفروش بزن تو نت ادرس و شمار تلفنش میاد 

تغذیت چطوره؟

چشمانم را 

حنا نزن 

حنا برای موهای سالم خوبه نه برای ما 

من زدم موهام چند برابر میریخت 

مموهاتو تو خونه همیشه باز بزار چون ریشه صعیف شده ببندی جلوی موهات فشار میاد بیشتر میریزه 

من قرض اکوفن و زینک پلاس و سیستن بی شش خوردم بهتر شد اینا رو دکتر نوشت 

چشمانم را 
برای من خیلی بدتر از شماست موهای من خیلی خوشکل و پر بود ببین برای تو وضع حاد نرسیده همین اللن اقدام ...

مرسی عزیزم.

تغذیه ام خوبه. اما سبزیجات نمیتونم فقط بخورم. اصلا میام نمی‌کشه . پیاز و سیر و سبزی و کاهو رو نمیتونم بخورم. بقیه چیزا رو میخورم کامل.

مرسی عزیزم. میرم پیش دکتر نیلفروش

حنا نزن  حنا برای موهای سالم خوبه نه برای ما  من زدم موهام چند برابر میریخت  مموها ...

جدی؟ من یک ماه یک رو در میان ترکیب حنا و روغن زیتون و روغن نارگیل زدم و هر دفعه دو سه ساعت موند روی سرم. شاید برای اونه.

موهامو چند روزه باز میذارم. اما اگه بدونی کف خونه وی میشه. همش دارم مو جمع میکنم.اوووغ

دوستم خدا کنه منم موهام خوب سه. مرسی ازت 

مرسی عزیزم. تغذیه ام خوبه. اما سبزیجات نمیتونم فقط بخورم. اصلا میام نمی‌کشه . پیاز و سیر و سبزی و ک ...

محمد علی نیلفروش زاده

ااب زیاد بخور و تغذیه باید خوب باشه 

استرس هم اگه داری باید جلوشو بگیری 

ببین من که موهام خیلی ضعیف شده روغن ارگان خیلی خوبه روغن ارگان اصل بخر بزن موهاتم نبند فقط رفتی بیرون ببند

چشمانم را 
جدی؟ من یک ماه یک رو در میان ترکیب حنا و روغن زیتون و روغن نارگیل زدم و هر دفعه دو سه ساعت موند روی ...

حنا برای موهای سالم و چرب خوبه حنا موها رو خشک میکنه 

خشکی مو باعث ریزش مو میشه 

روغن ارگان اصل خوبه 

همه چیو قاطی نکن اینایی که قاطی میکنن به ماها نمیسازه

چشمانم را 
حنا برای موهای سالم و چرب خوبه حنا موها رو خشک میکنه  خشکی مو باعث ریزش مو میشه  روغن ار ...

ممنون روبی رز جونم. اتفاقا از همون موقع که شروع کردم این محلول رو زدم اطرافیان میگفتن موهات داره بدتر میشه. من موهام ی حوریه. هم و به هم پایینش خشکه. اصلا عجیب‌.

میرم دکتر. و آزمایش

موهامو باز میذارم

به نظرت کوتاه کردن مو فایده داره. دلم برای اون موقع که موهام تو هیچ کشی جا نمیشد تنگ شده

وای نوگوووووو🙄 من آهن و مولتی ویتامین رو هم ادامه بدم باز کچل میشم؟

خخخخخخ اره همین موهایی که نمیریزه یه جا تو زایمان میریزه  من ۵ ماهه زایمان کردم هنوز دارن میریزن کلا چهار تا دونه شوید رو موهام بود همونا شدن دوتا😑😑😑😑😑